Perşembe28.03.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - SİİRT
04 Ekim 2015 - 11:25:28

Okul ve dershane baskınları devam ediyor

Siirt Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen idari soruşturma kapsamında paralel yapıya ait okul ve dershaneye baskın düzenlendi.
Okul ve dershane baskınları devam ediyor 0 Siirt Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen idari soruşturma kapsamında paralel yapıya ait okul ve dershaneye baskın düzenlendi.
Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Bahçelievler ve Yenimahalle'de bulunan paralel yapıya ait bir ilköğretim okulu, bir kreş ve anaokulu ile bir dershaneye baskın düzenlendi. Operasyona katılan polis ekipleri okul ve dershane içinde aramalarını sürdürüyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Tunceli Devlet Hastanesi, Siverek-Çermik karayolu, ergenekon sanıklarının ceza listesi, melet otomotiv, gümüşhacıköy ermenileri, bogdanovic origin, michal kadlec oynayışı, yalova uedaş, zenit resmi internet sitesi, sami özer ilahileri dinle, çanakkale belediyesi temizlik işleri, bachata performance, kepez üstü, elbistan final okulları, esat kabaklı alevi mi, polifenol sebagai antioksidan, ahmet çakar gazete,