Cuma29.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - NİĞDE
03 Ekim 2015 - 09:14:46

Niğde Ulukışla'da trafik kazası: TIR ile otomobil çarpıştı

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde, TIR ile çarpışan otomobil ikiye bölündü. Otomobilde bulunan 2 kişi feci şekilde can verdi.
Niğde Ulukışla'da trafik kazası: TIR ile otomobil çarpıştı 0 Niğde'nin Ulukışla ilçesinde, TIR ile çarpışan otomobil ikiye bölündü. Otomobilde bulunan 2 kişi feci şekilde can verdi.
Edinilen bilgilere göre, kaza Ulukışla-Adana E 90 karayolu 10. kilometresi Hasangazi köyü yakınlarında meydana geldi. Adana istikametine seyir halinde olan Ali K. (28) yönetimindeki 80 EY 522 plakalı otomobil, yolun yağışlı ve kaygan olması sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, karşı yönden gelen ve çarpışmamak için bariyerlere kadar sağ tarafa kaçan Kazım K. (64) yönetimindeki 14 FJ 104 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ikiye bölünen otomobilin sürücüsü Ali K. ve yanındaki Alparslan B. olay yerinde hayatını kaybetti.
Olay yerine Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, Cumhuriyet Savcısı ve Ulukışla Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri anında geldiler. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından otomobilde bulunan ve hayatını kaybeden Ali K. ve Alparslan B.'nin cenazesi, ambulanslarla Ulukışla İlçe Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sebebiyle yaklaşık iki saat trafiğe kapanan yol, daha sonra tekrar açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Niğde Ulukışla'da trafik kazası: TIR ile otomobil çarpıştı Niğde Ulukışla'da trafik kazası: TIR ile otomobil çarpıştı Niğde Ulukışla'da trafik kazası: TIR ile otomobil çarpıştı Niğde Ulukışla'da trafik kazası: TIR ile otomobil çarpıştı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Taşkesiği Mahallesi, Diyarbakır Doğal Gaz Dağıtım Anonim Şirketi, akhisar belediyespor oyuncu değişikliği, kök hücre merkezi ankara, bilgisayar mühendisi sözlük, tema vakfının calışmaları, timsah arena mı vodafone arena mı, amasya eczacı odası, anksiyete mide yanması, ahmet davutoğlu özgecan arslan, fernando muslera galatasaray, amerika birleşik devletleri ülke kodu, okan buruk liverpool, ceset çıkaran ayı, pide salonu isimleri, izmir bozyaka eğitim ve araştırma hastanesi kardiyoloji, siber suçlarla mücadele dairesi logosu,