Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ADANA
26 Mayıs 2015 - 12:07:16

Milletvekili adayına saldıran kişinin sabıka dosyası

CHP Adana Milletvekili Adayı Elif Doğan Türkmen'in, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin daha önce 2 dosyasına avukatlık yaptığı öğrenildi. Ayrıca saldırganın 17 suçtan kaydının olduğu belirlendi.
Milletvekili adayına saldıran kişinin sabıka dosyası 0 CHP Adana Milletvekili Adayı Elif Doğan Türkmen'in, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin daha önce 2 dosyasına avukatlık yaptığı öğrenildi. Ayrıca saldırganın 17 suçtan kaydının olduğu belirlendi.
Sabah saatlerinde bir kahvaltı programına giden Türkmen'i ateş ederek yaraladıktan sonra kaçan Ali Fuat E. izini kaybettirdi.
Kullandığı aracı Güzelyalı Mahallesi'nde terk edilmiş halde bulunan Ali Fuat E.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Elif Doğan Türkmen'in, saldırganının daha önce 'nitelikli dolandırıcılık ve sahtecilik ile bilişim sistemlerinde banka ve kredi kartlarını araç olarak kullanmak suretiyle dolandırıcılık' suçlarında avukatlığını yaptığı belirlendi.
Saldırganın aynı zamanda, 'nitelikli dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik, ruhsatsız silah alma ve taşıma, tefecilik, bedelsiz senet kullanma, tehdit, kişilerin huzurunu bozmak, hakaret' gibi 17 suçtan da kaydının bulunduğu öğrenildi.
Şüpheli Ali Fuat E.'ye 'tefecilik ve bedelsiz senet kullanma' dışındaki suçların hepsinden de dava açılmış.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Huzur Kent Sitesi, yük treni, sultangazi belediyesi güvenlik şirketi, danıştay başkanı zerrin güngör kimdir, gazetecilik lise puanları istanbul, neler oluyor gülüm dinle, aça kuru ekmek helva gibi gelir anlamı, fatih erbakan düğün fotoğrafları, moda iskelesi, premier lig şampiyonu, yasin öztekin mücella, essen zip code, mehmet özdilek elmander, michael jackson ödülleri, palu şehpiran, orman yangını ile ilgili haberler, sumbas belediyesi telefonu,