Perşembe25.04.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
04 Mayıs 2015 - 14:25:54

Messi ve Neymar şov yaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçı öncesinde Barcelona ile Bayern Münih sosyal medya üzerinde kapıştı. Barca, rakibine Messi ve Neymar'ın top sektirdiği video ile yanıt verdi.
Messi ve Neymar şov yaptı 0 UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçı öncesinde Barcelona ile Bayern Münih sosyal medya üzerinde kapıştı. Barca, rakibine Messi ve Neymar'ın top sektirdiği video ile yanıt verdi.
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçı öncesinde Katalan temsilcisi Barcelona, evinde ağırlayacağı Almanya temsilcisi Bayern Münih ile Twitter üzerinden atıştı. Münih, Barcelon'dan transfer ettiği Thiago Alcantara'nın görüntülerini koyarak bir video hazırladı. Hazırladığı videonun altına bir müzik koyan Alman temsilcisi, Barcelona'nın resmi hesabına bu videoyu etiketleyerek, "Barcelona sizinle oynayacağız. Bunlardan bazılarına hazır mısınız?" yazdı.

BARCELONA MESSI VE NEYMAR İLE CEVAP VERDİ
Barcelona ise Bayern Münih'in bu videosuna yıldız futbolcuları Neymar ve Messi ile cevap verdi. Barcelona videoyu paylaşarak, "Bunları getiriyoruz. Bu oyuncularımız da onların aynısını yapabilirler" yazdı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Messi ve Neymar şov yaptı Messi ve Neymar şov yaptı

Yorum Yaz:



Aramalar:

kuru kayısı, Çatak İlçe Devlet Hastanesi, kış lastikleri uygulaması, ekmek arası patates, leylek ülkemize ne zaman gelir ne zaman giderler, bahçelievler ram, bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi kan tahlil sonuçları öğrenme, mehter marşı avrupayı nasıl etkilemiştir, tire pazarı, ünye akşam ezanı, kayseri ticaret odası, horoz dövüşü müsabakası belgeseli, vergi borcu hangi bankadan ödenir, kocaeli meteoroloji, konya eğitim ve araştırma hastanesi personel bordro, kuş türleri isimleri ve özellikleri, kaçakçılık branşı,