Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BİNGÖL
03 Eylül 2015 - 14:13:59

Maskeli eylemciler tutuklandı

Bingöl'de yüzlerini kar maskesiyle kapatarak eylem yaptıkları tespit edilen 3 kişi, 'Terör örgütü propagandası yapmak' ve 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçlarından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Maskeli eylemciler tutuklandı 0 Bingöl'de yüzlerini kar maskesiyle kapatarak eylem yaptıkları tespit edilen 3 kişi, 'Terör örgütü propagandası yapmak' ve 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçlarından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Bingöl Valiliği'nce, 30 Ağustos'ta, Yeni Mahalle'de yapılan eyleme ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, yüzleri kar maskeleri ile kapalı 20-25 kişilik grubun, yolu trafiğe kapatarak eylem yaptığı anımsatılarak, "Söz konusu olayda, S.D. (19), O.B. (18), O.Ç. (29) ve Y.K. (17) isimli şahıslar suçüstü yakalanarak, gözaltına alındı. Şahıslardan, S.D., O.B. ve O.Ç., çıkardıkları adli makamlarca, terör örgütü propagandası yapmak ve silahlı terör örgütüne üye olmak suçlarından tutuklanarak, M Tipi Cezaevine gönderilmiştir. 18 yaşından küçük olan Y.K. ise yurt dışına çıkma yasağı verilerek, serbest bırakılmıştır" denildi.
Şahısların suçüstü yakalandığına da dikkat çekilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Olay yerinde 2 adet patlamamış 16'lı havai fişek rampası, eldiven, yüzlerini kapatmak için kullanılan poşu, maske ve bez parçaları bulunmuştur. Yakalanan şahısların üzerinden de eldiven, olayda yüzlerini kapatmak için kullandıkları poşu, maske ve bez parçaları ele geçirilmiştir. Halkımızın, huzur ve güvenliğini sürdürmeye yönelik çalışmalarımız aralıksız devam edecektir."
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

trafik yoğunluğu, Prof. Dr. Muzafer Elmas, gaziantep şahinbey ertuğrul gazi ilköğretim okulu öğretmenleri, yerel gazete bayi sözleşmesi, fethullah gülen yaş, arsenal çelsi maç sonucu, club brugge mechelen, thiago silva krampon, sibel siber biyografisi, adli tıp fizikçi, bitlis ahlat hava durumu, karaca logo, organize suçlarla mücadele strateji belgesi, arsuz okullar tatil mi, akdeniz çevre, maddi hasarlı trafik kazası sonrası, toros dağları nereye bağlı,