Perşembe25.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MARDİN
30 Haziran 2015 - 20:34:47

Mardin Nusaybin'de yangın

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, Türkiye ile Suriye arasında bulunan sınır bölgesinde başlayan anız yangınına, itfaiyenin yanı sıra TOMA ile müdahale edildi.
Mardin Nusaybin'de yangın 0 Mardin'in Nusaybin ilçesinde, Türkiye ile Suriye arasında bulunan sınır bölgesinde başlayan anız yangınına, itfaiyenin yanı sıra TOMA ile müdahale edildi.
Nusaybin'de sınır bölgesinde çıkan anız yangını, rüzgarın etkisiyle Mardin Yolu Caddesi'nde bulunan anızlara da sıçradı. Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin müdahalesinin yanı sıra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait TOMA ile de yangına müdahale edildi. Yangın, uzun uğraşlar sonucu söndürüldü.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Mardin Nusaybin'de yangın Mardin Nusaybin'de yangın Mardin Nusaybin'de yangın

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kırkgeçit, Bahçelievler sitesi, fiorentina hangi ülkede, motor ingilizce, zihinsel engelli kıza, ayşenur islam ne dedi, fatih projesi matematik sunuları, manavgat başarı koleji, gemlik gümrük müdürlüğü, gümüşhane üniversitesi nasıl, erenler köyü andırın, akıllı telefon nasıl yapılır, rıfat ılgaz röportaj, seyhan ön muhasebe, kahire güvenli mi, henkel ürünleri israil, ismail acar telefon,