Çarşamba24.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MARDİN
28 Temmuz 2015 - 16:34:49

Mardin Kızıltepe'de gözaltına alınan 11 kişiden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 11 kişiden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Mardin Kızıltepe'de gözaltına alınan 11 kişiden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi 0 Mardin'in Kızıltepe ilçesinde gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 11 kişiden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgilere göre, Kızıltepe'de hafta sonu sabahın erken saatlerinde düzenlen PKK operasyonda gözaltına alınan ve sorgusu tamamlanan 11 kişi adliyeye sevk edildi. Savcılıkta da ifadeleri alınan şahıslar, "örgüt üyesi olmak ve örgüt propagandası yapmak" suçlamaları ile mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, şahıslardan H.O, H.D, A.B, M.K ve M.A.'yı tutukladı. A.Ö., M.A., H.A., O.S., B.D. ve İ.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kudüs şairi, Hopa, sucuk ekmek fiyatları, emenike hangi ülkeli, sergen yalçın farkı, bağcılar çınar mahallesi ismek, taner yıldız çaldın, zümrütevler mahallesinde kiralık daire, lale festivali başlıyor, kış turizmi fiyatları, didim ulaşım, erzurum barosu, fırat aydınus melo küfür vine, karaman valiliği duyuruları, ilyas salman ve kızı devrim, mardin artuklu üniversitesi ebelik bölümü, elektrik telleri üzerindeki kuşlar neden çarpılmaz,