Cumartesi20.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
25 Kasım 2015 - 10:33:44

Küçükçekmece’de PKK’ya yönelik operasyonda 12 kişi gözaltına alındı

İstanbul Küçükçekmece'de PKK'ya yönelik helikopter destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda 12 kişi gözaltına alınırken, 150 bin paket sigara ve örgütsel doküman ele geçirildi.
Küçükçekmece’de PKK’ya yönelik operasyonda 12 kişi gözaltına alındı 0 İstanbul Küçükçekmece'de PKK'ya yönelik helikopter destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda 12 kişi gözaltına alınırken, 150 bin paket sigara ve örgütsel doküman ele geçirildi.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından Kanarya Mahallesi'nde yapılan operasyona Kaçakçılık, Asayiş, Narkotik ve Havacılık Şube ekipleri de destek verdi. Daha önceden tespit edilen 22 adrese baskın yapan polis ekipleri, 12 kişiyi gözaltına aldı. Operasyon düzenlenen adreslerde yapılan arama sonucu 1 adet 7.65 silah, emniyette daha önceden kaydı olan döner bıçağı, örgütsel doküman ve kıyafetler ele geçirildi. Ayrıca ortak düzenlenen operasyonda PKK'nın depo olarak kullandığı bir adrese baskın yapan Kaçakçılıkla Mücadele Şubesi ekipleri, örgüte gelir sağlamak amacıyla kaçak yollarla yurda sokulan 150 bin paket sigaraya da el koydu.
Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri, Perakende satış, kola testi, akçakale gümrük müdürlüğü, osmanlı donanması şeması, gazeteci mehmet baransu kimdir, spor minderi, caner erkin ne oldu, venezuela futbol ligi, fatih projesi durdu mu, karadeniz otomotiv mersin, ilyas salman doktor, aksaray şanlıurfa arası, vedat türkali biyografi, ulusoy uzungöl turu, kop luise, istanbul haliç köprüsü canlı yayın,