Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - KOCAELİ
02 Ağustos 2015 - 12:40:08

Kocaeli Kandıra Lahana Koyunda boğulan öğrencisini kurtarmak isteyen hoca boğuldu

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde denize giren bir Kuran Kursu öğrencisi ile onu kurtarmak isteyen hocası boğularak hayatını kaybetti.
Kocaeli Kandıra Lahana Koyunda boğulan öğrencisini kurtarmak isteyen hoca boğuldu 0 Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde denize giren bir Kuran Kursu öğrencisi ile onu kurtarmak isteyen hocası boğularak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Kandıra Lahana Koyu'na gelen ve İsmail Ağa cemaati ve Esenler Kuran Kursu'na bağlı oldukları öne sürülen gruptan 4 çocuk serinlemek için denize girdi. Denize girdikten bir süre sonra darasında kaybolan 3 öğrenciyi fark eden arkadaşları çevreden yardım istedi. Çocukların denizde dalgalarla boğuştuğunu gören hoca Cemal Sevim ise elbiseleriyle birlikte denize daldı. Osman isimli öğrenci denizdeki dalgalardan kurtulurken, 14 yaşındaki Hasan İnanç yarım saat kaldığı suyun içerisinden çıkarılarak Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Tedavi altına alınan Hasan İnanç'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, talihsiz hoca ile Muhammed Zahid Koşik isimli 11 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi. Muhammed Zahid Koşik'in cenazesi toprağa verilmek üzere İstanbul'a, Cemal Sevim'in cenazesi ise Ordu'ya gönderildi. Kefken Jandarma Komutanlığı ise olayla ilgili soruşturma başlattı. Kandıra'nın Lahana Koyu'nun yetkililer tarafından tehlikeli olarak nitelendirilen koylardan biri olduğu belirtilirken KOSKEM ekiplerinin de o bölgede yüzülmemesi konusunda vatandaşları bilgilendirdiği ve koya uyarı levhası koyduğu bildirildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Kocaeli Kandıra Lahana Koyunda boğulan öğrencisini kurtarmak isteyen hoca boğuldu Kocaeli Kandıra Lahana Koyunda boğulan öğrencisini kurtarmak isteyen hoca boğuldu Kocaeli Kandıra Lahana Koyunda boğulan öğrencisini kurtarmak isteyen hoca boğuldu

Yorum Yaz:



Aramalar:

Emre Tilev, Konya E Tipi Kapalı Cezaevi, hidayet türkoğlu spor kompleksi jimnastik, çivril ziraat meslek lisesi, palas çarşısı, güzellik yarışması ekşi sözlük, led ampul koçtaş, serenay aktaş merve oflaz, doruklu mersin, çanakkale deniz zaferi oratoryo, ertuğrul gazi ilköğretim okulu çukurova adana, kuluçka clup, suriye türkmenleri, istanbul eğitim ve araştırma hastanesi zeytinburnu polikliniği randevu alma, çubuk blender, spor toto süper lig devre arası transferleri, seyhan lokantası osmaniye,