Perşembe18.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - KARS
29 Mayıs 2015 - 08:54:59

Kars'ta dolu yağdı

Kars'ta etkili olan dolu yağışı, etrafı bir anda beyaza bürüdü.
Kars'ta dolu yağdı 0 Kars'ta etkili olan dolu yağışı, etrafı bir anda beyaza bürüdü.
Kars'ta etkili olan dolu yağışı, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bir anda başlayan ve fındık büyüklüğünde yağan doludan araçlarını korumak isteyen sürücüler, civarda bulunan petrol istasyonlarına sığındı. Sürücüler, "Vallahi doludan canımızı zor kurtardık. 5 dakika önce başladı ama sanki 2 saattir yağıyor. Bir felaket zaman zaman oluyor. Mayıs aylarında dolu yağıyor. İnşallah Allah çiftçilerimize yardım etsin" dedi.
Mezra köyü yakınlarında da fındık büyüklüğünde yağan dolu, trafikte seyir halinde olan taşıtlara zor anlar yaşattı. Doludan kaçan sürücüler cep telefonlarıyla yağışı görüntüledi. Yaklaşık 1 dakika süren dolu yağışı, her yeri beyaza bürüdü.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Kars'ta dolu yağdı Kars'ta dolu yağdı Kars'ta dolu yağdı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Yeşilay Vakfı, İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu, saruhanlı hava raporu, maden ocağı hayko şarkı sözü, volkan demirel lincolnü dövdüğü an, hurda zirvesi, aşık veysel türkü sözleri, gaz bombası satış, işkur turgutlu, acıbadem kadıköy hastanesi iş ilanları, inegöl devlet hastanesi insan kaynakları, erdem beyazıt anadolu lisesi nerede, messi dünya kupası, bodrum devlet hastanesi randevu alma, sanayi sitesinde satılık dükkan istanbul, iphone usa, güngören özel hastanesi,