Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - KARABÜK
26 Kasım 2015 - 11:14:07

Karabük’te kardeş kavgası: Kardeşlerden biri hayatını kaybetti

Karabük'te iki kardeş arasında çıkan kavgada kardeşlerden biri hayatını kaybetti.
Karabük’te kardeş kavgası: Kardeşlerden biri hayatını kaybetti 0 Karabük'te iki kardeş arasında çıkan kavgada kardeşlerden biri hayatını kaybetti.

Edilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Kurtuluş Mahallesi Kurtuluş caddesinde meydana geldi. Gurbet apartmanında oturan Fatih (24) ve Fahri (22) Kılınç isimli iki kardeş arasında iş yüzünden başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Abisinin bir yerde çalışmamasından dolayı çıktığı iddia edilen kavgada Fahri Kılınç mutfaktan aldığı meyve bıçağı ile kovaladığı abisi Fatih Kılınç'ı abartmanın önünde yakalayarak göğsünden bıçakladı. Olay yerinde ağır yaralan ağabey Fatih Kılınç komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ağabey Fatih K. yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ağabeyini bıçakladıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi eve çıkan Fahri Kılınç, polis ekipleri tarafından suç aleti ile birlikte gözaltına aldı.

Olay sonrası Cumhuriyet Savıcısı ve Emniyet Müdürü Serhat Tezsever olay yerinde incelemelerde bulunurken, olayla ilgili tahkikatı devam ediyor.

(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Mehmet Fatih Güven, VakıfBank, anemon otel şarap evi, işkur vikipedi, yenibahar almancası, karamürsel likidgaz, batalla çin, sabancı üniversitesi volkan özgüz, devlet katkısı ev, mazıdağı çeme reş, osmancık nüfusu, pınarbaşı cezaevi numarası, çed raporu devri, kadlec yorumlar, ayrancı talebe yurdu, dizi oyuncusu ipek, roma fiumicino udine,