Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - KAHRAMANMARAŞ
03 Ağustos 2015 - 09:53:50

Kahramanmaraş Türkoğlu'da İmalı Baraj Gölünde boğulma

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde serinlemek için baraj gölüne giren kız kardeşler boğularak hayatını kaybetti.
Kahramanmaraş Türkoğlu'da İmalı Baraj Gölünde boğulma 0 Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde serinlemek için baraj gölüne giren kız kardeşler boğularak hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde yaşayan Osman ve Döne Altun çifti, kızları Melisa (12) ve Hürü (10) ile birlikte piknik yapmak için Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki İmalı Baraj Gölü kıyısına gitti. Altun çifti piknik için hazırlık yaptıkları sırada, kız kardeşler serinlemek için suya girdi. Çocukların bir süre sonra gözden kaybolması üzerine, ailenin ihbarıyla olay yerine gelen jandarma, itfaiye ve sağlık görevlileri geldi. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından ekipler, kardeşlerin cansız bedenlerine ulaştı. Kıyıya çıkarılan ve ölümleriyle ailesini yasa boğan çocukların cesetleri otopsi için Türkoğlu Fizik Tedavi Hastanesi morguna götürüldü. Cesetlerin, Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Motorinin litre tavan fiyatı, Lara Plajı, gaziantep imsak vakti, bartın myo, istanbul müzik evi, srebrenitsa ile ilgili sözler, madımak cafer erçakmak, fotomaç kimin, samsun eğitim ve araştırma hastanesi doktor çalışma günleri, bosna hersek spor merkezi, kemençe loop, mardin de kadın cesedi, sultanbeyli ram, akif hamzaçebi dersim, toyzz, burak yılmaz penaltı mersin idman yurdu, osmanlı imparatorluğu ıslahat hareketleri,