Cuma29.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
25 Kasım 2015 - 15:17:59

İstanbul Fatih’te cep telefonu hırsızlığı kameralara yansıdı

İstanbul Fatih'te gözüne kestirdikleri şahısların cebinden cep telefonunu çalan 4 kişi, önce güvenlik kameralarına ardından da polise yakalandı.
İstanbul Fatih’te cep telefonu hırsızlığı kameralara yansıdı 0 İstanbul Fatih'te gözüne kestirdikleri şahısların cebinden cep telefonunu çalan 4 kişi, önce güvenlik kameralarına ardından da polise yakalandı.
Olay, Mimar Kemalettin Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde bulunan bir mağazada meydana geldi. Mağazaya giren M.S. (38) isimli şahıs, elindeki poşetle kendisini kamufle ederek alışveriş yapan bir kadının cebinde bulunan cep telefonunu çaldı. Güvenlik kamerasına takılan şüpheli yakalanarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Bir başka bir olay ise Fatih'te bir tatlıcı dükkanında meydana geldi. Bir masada oturan şahsın arka tarafındaki masaya da 2 şüpheli oturdu. Şüpheliler şahsın montunun cebindeki cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı. Gürcistan uyruklu Z.K. ve Ukrayna uyruklu K.C. isimli şüpheliler telefonu satmak isterken yakayı ele verdi. Şüphelilere çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
Fatih'te bir banka ATM'sinde işlem yapan turistlere yardım etme bahanesiyle el çabukluğu yaparak kartlarını alan ve akabinde bu kartlarla para çeken İ.Y. (31) isimli şahıs da polisin çalışması sonucu yakayı ele verdi. Yapılan araştırmalarda, şüpheli şahsın Antalya ve Muğla illerinde meydana gelen dört ayrı "Banka ve Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması" olaylarından arandığı öğrenildi. Fatih ilçesinde meydana gelen, Hollanda ve Moğolistan uyruklu müştekilerin 2 bin Euro ve bin dolar paralarının benzer yöntemle İ.Y. isimli şahıs tarafından bankalardan çekildiği belirlendi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler serbest bırakıldı.
Yaşanan hırsızlık olayları ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

İsısu köyü, Adalet Bakanı, karşıyaka belediyesi zabıta telefonu, tuluyhan uğurlu haberleri, jandarma duyuru, fethiye devlet hastanesi ismail bolat, uzungöl alabalık tesisleri, söylemezsem olmaz dailymotion, vergi borcu şikayet, sabiha gökçen havaalanı resmi, yelkenli abajur, beşir atalay ve ailesi, dumlupınar üniversitesi kayıt zamanı, şirvan ismi, volkan demirel eşiyle nasıl tanıştı, numune hastanesi merkez bina, el bombası isimleri,