Cumartesi20.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
02 Nisan 2015 - 04:00:36

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden silahlı saldırı açıklaması

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bir kadın tarafından yapılan silahlı saldırıda 2 polisin yanı sıra bir vatandaşın da topuğundan yaralandığını bildirdi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden silahlı saldırı açıklaması 0 İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bir kadın tarafından yapılan silahlı saldırıda 2 polisin yanı sıra bir vatandaşın da topuğundan yaralandığını bildirdi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "1 Nisan 2015 günü saat 17.50 sıralarında Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi istikametinden gelerek, İl Özel İdaresi'nin önünden İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nin ana giriş nizamiye kapısına yürüyen bir bayan şahıs, uzun namlulu silah ile ateş açmış, kapıda ve çevrede görevli personel tarafından saldırgana silahla karşılık verilmiş, şahıs ölü olarak ele geçirilmiştir. Saldırı sırasında 2 polis memuru hafif şekilde yaralanmış, yaralanan polis memurları hastanede tedavi altına alınmıştır. Yoldan geçmekte olan bir vatandaş çıkan çatışmada sol ayak topuğundan hafif şekilde yaralanmış, yaralanan vatandaşın tedavisi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde devam etmektedir. Ölü olarak ele geçirilen örgüt mensubunun üzerinden, 1 adet uzun namlulu kaleşnikof otomatik tüfek, 1 adet tabanca ile 2 adet el bombası elde edilmiştir" denildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Davuthan köyü, Mustafa Şahin, abiye ve nişanlık modelleri, mekke ve medine, h1n1 virüsü belirtileri sağlık bakanlığı, sanatçı isimleri, ali belkalem, çınar özkan, nevruz kutlamaları görselleri, siverek çağa ortaokulu, çanspor transfer haberleri, şamil tayyar açıklama, istanbul kemerburgaz üniversitesi başarı sıralaması, yılmaz güney pozu, polifenol şampuan, berlin saat, uğur ışılak başbakan,