Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
01 Aralık 2015 - 12:28:47

İstanbu'da çek senet operasyonu: Karşılığı olmayan çeklerle milyonlar kazandılar

İstanbul merkezli 6 ilde eş zamanlı çek senet operasyonunda 24 kişi gözaltına alındı.
İstanbu'da çek senet operasyonu: Karşılığı olmayan çeklerle milyonlar kazandılar 0 İstanbul merkezli 6 ilde eş zamanlı çek senet operasyonunda 24 kişi gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kurdukları paravan şirketler aracılığıyla piyasayı dolandıran şebeke ile ilgili çalışma başlattı. Yapılan incelemeden şebeke üyelerinin paravan şirketler kurarak bu firmaların banka kredi notlarını belirli bir süre içerisinde yükselttiklerini ve bankalardan çek defteri aldıklarını tespit etti. Şebeke üyeleri yeterli güveni kazandıktan sonra ise karşılığı olmayan çekleri piyasaya sürerek yaklaşık 10 milyon lira haksız kazanç elde etti.
Operasyon için düğmeye basan ekipler bu sabah İstanbul, Ankara, İzmir, Tekirdağ, Sakarya ve Çorum'da düzenlediği eş zamanlı operasyonla 24 şebeke üyesini gözaltına aldı. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

ak parti'nin şarkısı, Gara, ece erken uçar, bomba modelleri, yıldıray oğur evleniyor, selçuk üniversitesi sanat tarihi, berksan git, dursunbey keresteciler, narkotik operasyonları, mehmet yıldırım harita mühendisi, öğretmen ataması sıralama, türkiye cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır ne demek, bağlar ücretli öğretmenlik sonuçları, ödül töreninde baston kırıldı, maracana seyirci rekoru, eskişehir nüfusu, haliç köprüsü yüksekliği,