Perşembe28.03.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - GAZİANTEP
30 Haziran 2015 - 13:25:58

IŞİD sınırda

Gaziantep'in Karkamış ilçesi ile Suriye'nin Carablus kenti arasındaki sınır bölgesine mayın döşeyen terör örgütü IŞİD mensupları, ilk defa bu kadar yakından görüntülendi.
IŞİD sınırda 0 Gaziantep'in Karkamış ilçesi ile Suriye'nin Carablus kenti arasındaki sınır bölgesine mayın döşeyen terör örgütü IŞİD mensupları, ilk defa bu kadar yakından görüntülendi.
Dün sınırın sıfır noktasına mayın döşeyen IŞİD'liler, bugün de mayın döşemeye devam etti. Kırmızı bir pikapla sınıra gelen IŞİD'liler, Türk askerinin mevzisinin karşısına mayın bıraktı. Daha sonra geri dönen IŞİD'liler, araziye indirdikleri mayınları kazmayla toprağın altına gizledi. Silahlı IŞİD'liler ile yaklaşık 10 metre mesafede göz göze gelen Türk askeri ise tetikte bekledi.
Öte yandan, Karkamış'taki askeri hareketlilik devam ederken, sınırın öbür tarafında ise IŞİD'liler sürekli çevreyi gözlüyor. Suriye tarafındaki köylüler ise hayvanlarını otlatıp normal hayatlarına devam ediyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

IŞİD sınırda IŞİD sınırda

Yorum Yaz:



Aramalar:

Alanya Devlet Hastanesi, Naci Bostancı, gemlik umurbey, pekin fonksiyonu, karın ağrısı için randevu, ismail köybaşı forma numarası, tifo tedavisi şifalı bitkiler, van yüzüncü yıl üniversitesi online randevu, fatih sultan mehmet vakıf üniversitesi, umut akbaş, muhammed mursi ne yaptı, uçak takip, acil servis jenerik, dünyadaki böcek türleri, kırkgeçit market, ergenekon para kasası, siyaset bilimi ve kamu yönetimi,