Çarşamba24.04.2024
HABERLER - DÜNYA - SURİYE - ŞAM
24 Mayıs 2015 - 20:48:05

IŞİD Katliamı: Tam 400 kişi öldürüldü

IŞİD'in, Suriye'nin Palmira antik kentinde en az 400 kişiyi öldürdüğü iddia edildi.
IŞİD Katliamı: Tam 400 kişi öldürüldü 0 IŞİD'in, Suriye'nin Palmira antik kentinde en az 400 kişiyi öldürdüğü iddia edildi.
Suriye devlet televizyonunda yayınlanan bir habere göre, terör örgütü IŞİD'in Suriye'nin antik kenti Palmira'da aralarında kadınların ve çocukların da bulunduğu en az 400 kişiyi öldürdüğü bildirildi. Kentte yaşayan vatandaşlara dayandırılan haberde, örgütün çok sayıda kişiyi öldürdüğü belirtildi. Suriyeli muhalif aktivistler tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, yüzlerce cansız bedenin kentin sokaklarında bulunduğu belirtildi.
İyi muhafaza adilmiş tapınakların, sütunların ve bir de tiyatronun bulunduğu Palmira kenti, UNESCO tarafından 1980 yılında Dünya Miras Listesi'ne alınmıştı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

hastalık hastalığı, buzağı, sera sinema kütahya, raul meireles oyun havası, bozüyük bilecik yol durumu, konya valisi cemil keleşoğlu, uçak çizimi, şehitlik ünvanı kimlere verilir, bachata öğren, adrasan jandarma, norveç öğretmen maaşı, tatar vajinası, yoğun kar yağışı bursa, yusuf halaçoğlu aşiretler cemaatler oymaklar, boğmaca neden olur, dünya su günü yarışma, sancaktepe ılce emnıyet mudurlugu,