Cuma19.04.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
03 Eylül 2015 - 09:30:55

Instagram fotoğraf paylaşma yeniliği

Facebook'un satın almasıyla birlikte kendini her geçen gün geliştiren Instagram, kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam ediyor.
Instagram fotoğraf paylaşma yeniliği 0 Facebook'un satın almasıyla birlikte kendini her geçen gün geliştiren Instagram, kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam ediyor.
Resim ve video paylaşım sitesi Instagram, kullanıcıların diğer kullanıcılarla iletişim kurmasını sağlayan 'Direct' özelliğini geliştirmeye devam ediyor. Son olarak Instagram'da paylaşım yapılmış fotoğrafların altına eklenen ok simgesiyle akış içerisindeki herhangi bir fotoğrafı ya da videoyu, istediğiniz biriyle paylaşabiliyorsunuz.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Yedigöze Köyü, deniz patlıcanı, benzinin litresi ankara, mehmet ayvalıtaş annesi cenaze, kabataş eminönü, tekirdağ gündüzlü köyünde satılık tarla, fırat aydınus ekşi, merve oflaz itü sözlük, berksan röportajları, halepçe dinle, sera eczanesi, caner erkin oyundan çıkarken, ömer faruk sorak sinemalar, yedi güzel adam sözlük, varşova liman şehri, çankaya köşkü hangi semtte, göztepe eğitim ve araştırma hastanesi romatoloji randevu,