Perşembe18.04.2024
HABERLER - SPOR - HONDURAS - HONDURAS
11 Aralık 2015 - 21:32:02

Honduraslı milli futbolcu Arnold Peralta, başından vurularak öldürüldü

Honduraslı milli futbolcu Arnold Peralta, bir alışveriş merkezinin otoparkında başından vurularak öldürüldü.
Honduraslı milli futbolcu Arnold Peralta, başından vurularak öldürüldü 0 Honduraslı milli futbolcu Arnold Peralta, bir alışveriş merkezinin otoparkında başından vurularak öldürüldü.
Honduraslı milli futbolcu Arnold Peralta, Karayip kıyısındaki La Ceiba kasabasında bir alışveriş merkezi otoparkında silahla vurularak öldürüldü. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu doğup büyüdüğü Le Ceiba kentinde bir alışveriş merkezinin otoparkında sebebi bilinmeyen bir şekilde başından vuruldu. Olay yerinde hayatını kaybeden futbolcunun tatil için ailesinin yanına geldiği belirtildi.
Polis olay yerinde incelemelere başlarken, şu anda herhangi bir şüpheli bulamadıklarını ancak olası bir hırsızlık vakasından şüphelendiklerini söyledi.
Honduras A Milli Takımı'nın formasını da giyen Peralta kariyerinde Vida, İskoç ekiplerinden Rangers formaları giymiş ve bu yıl Olimpia takımına transfer olmuştu. Olimpia takımı da Twitter hesabından Arnold Peralta fotoğrafını paylaşarak başsağlığı mesajı iletti.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Honduraslı milli futbolcu Arnold Peralta, başından vurularak öldürüldü Honduraslı milli futbolcu Arnold Peralta, başından vurularak öldürüldü

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ağrı Belediye Başkanı, Fatih Mahallesi, bursa üniversite hastanesi, yangın önleme ve söndürme iç düzenlemesi, okmeydanı labella, ahmet ateş erzincan, endonezya katliamı, işçi bayramı ile sözler, yükseköğretim kurulu başkanı kim, kemal derviş nerden geldi, torba yasa son durum, parkshop knokke, şehzade çerez, alaturka journal, soğanlı patates püresi, mersin limanı ve özellikleri, istiklal caddesi ayakkabı,