Cuma19.04.2024
HABERLER - EKONOMİ - TÜRKİYE - BARTIN
29 Temmuz 2015 - 17:00:24

Hesap işletim ücreti rezaleti

Bartın'da 85 yaşındaki Kore Gazisinin eşine bayram harçlığı olarak yatırılan 200 TL'nin 58 TL'si banka tarafından kesintiye uğradı.
Hesap işletim ücreti rezaleti 0 Bartın'da 85 yaşındaki Kore Gazisinin eşine bayram harçlığı olarak yatırılan 200 TL'nin 58 TL'si banka tarafından kesintiye uğradı.
Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından her yıl bayram harçlığı adı altında Kore gazisi eşi olan Kezban Aydın'a 200 TL para ödemesi geçen yıla kadar elden yapılırken bu sene bankaya yatırıldı. Bankanın hesap işletim ücreti adı altında 58 TL para kestiğini belirten Kore Gazisisi eşi Kezban Aydın bu haksız uygulamaya isyan etti.

"ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"
Aydın yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz yıl elden verilen parayı bu kez banka üzerinden almaya başladık. Bir kere 200 TL bankamatikten aldık. Bir yakınımla bu sene de bayram harçlığını almaya gittiğimizde hesapta 142 TL olduğunu gördük. Bunun üzerine Sosyal Yardımlaşmayı arayarak hesaba yatan paranın ne kadar olduğunu sorduğumuzda 200 TL olduğu söylendi. Bankanın Bartın şubesi harçlık olarak yatan 200 TL'nin 58 TL'sine hesap işletim ücreti adı altında sorgusuz sualsiz el koydu. Bu yapılan haksız kesintiyi yapanları Allah'a havale ediyorum. Biz resmen soyuluyoruz" dedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Hesap işletim ücreti rezaleti Hesap işletim ücreti rezaleti

Yorum Yaz:



Aramalar:

ecstasy hap, Nehir Aslan'ın cenazesi, kocaeli ulaşlı mühimmat depo, iznik gölü yayın balığı, derin futbol vikipedi, ece temelkuran gitmeli buralardan, uzungöl inan kardeşler otel fiyatları, yalova pendik ido, ingilizce öğrenmek için, osmanlı padişahları minyatürleri, çerkes tatlıları, tifo johor, yıldırım özdemir, aşti ile havaalanı arası ne kadar, sanatçı neşet ertaş, işçi bayramı karikatürleri, roberto carlos ve beyazın penaltı düellosu,