Cuma19.04.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
10 Aralık 2015 - 22:53:23

HDP’li vekiller, Sur'daki yasağın kaldırılması için eylem yaptı

HDP Diyarbakır Milletvekilleri Feleknas Uca ve Sibel Yiğitalp, Sur ilçesindeki sokağa çıkma yasağının kaldırılması için valilik özel kalem müdürlüğünde oturma eylemi başlattı.
HDP’li vekiller, Sur'daki yasağın kaldırılması için eylem yaptı 0 HDP Diyarbakır Milletvekilleri Feleknas Uca ve Sibel Yiğitalp, Sur ilçesindeki sokağa çıkma yasağının kaldırılması için valilik özel kalem müdürlüğünde oturma eylemi başlattı.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 9'uncu gününe giren sokağa çıkma yasağının kaldırılması için Bölge İdare Mahkemesi'ne dilekçe veren HDP milletvekilleri Feleknas Uca ve Sibel Yiğitalp, ardından geldikleri valiliğin özel kalem müdürlüğünde oturma eylemi başlattı. Uca, dilekçe vermelerinin ardından validen görüşmek için randevu talep ettiklerini belirterek, "Randevu vermediler. Biz de özel kalem müdürlüğüne gelerek, oturma eylemi başlattık. Talebimize cevap gelmezse eylemimizi valilik bahçesine taşıyacağız" dedi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Konya-Afyonkarahisar yolu, İsabeyli yerleşkesi, jammer program, tika ivezaj, kuluçka makinesi hataları, avustralya resmi, ceyda düvenci aşkları, mekke burcu mustafa otel, avcılar iski, mimar sinan mahallesi alsancak, sare davutoğlu muayenehane ücreti, bayan futbol yorumcusu, gaziantep kahvaltı, hafız osman şahin dinle, ruhani obama görüşmesi, çınar halı, özgecan aslan ülkücü mü,