Cuma19.04.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
30 Temmuz 2015 - 16:57:43

Hakkında fezleke olan milletvekilleri

HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız ve 8 milletvekili hakkında fezleke düzenlendi.
Hakkında fezleke olan milletvekilleri 0 HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız ve 8 milletvekili hakkında fezleke düzenlendi.
"PKK'ya verilmek üzere Suriye'den getirilen silahları teslim alacak kuryeye yardım ettiği" iddiasıyla gündeme gelen HDP'li Faysal Sarıyıldız'ın da aralarında bulunduğu 9 milletvekili hakkında fezleke hazırlandı. Hazırlanan 9 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
Sarıyıldız, dün TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, "7 ay önce yaşanmış bir olayla ilgili ciddi hukuksal bir sorun bulsalardı şu ana kadar o fezleke Meclis'e gelmez miydi?" demişti.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş., Yeni Akçapınar Mahallesi, özel sofya üniversitesi, el bombası görünümlü çakmak, çanakkale boğaz köprüsü, tahir akyürek kızının düğünü, edinho gas mogi das cruzes, bursaspor oyunu, fatsa plevne, alabalık özlü bitkisel krem faydaları, kösem sultan hazal kaya, galatasaray maçı canlı yayın, kazalar bursa, kadıköy lal, çözüm süreci haberler, kemik erimesi kol ağrısı yaparmı, şam fıstığı kilosu,