Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - HAKKARİ
04 Ağustos 2015 - 10:54:42

Hakkari Yüksekova'da çatışma

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde polis binasına roketli ve silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıdan sonra ilçe merkezinde çatışma çıktı.
Hakkari Yüksekova'da çatışma 0 Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde polis binasına roketli ve silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıdan sonra ilçe merkezinde çatışma çıktı.
Alınan bilgiye göre, saat 12.45 sıralarında ilçenin Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan polis ve adliye binasının bulunduğu noktaya motosikletle geldiği belirtilen iki kişi tarafından roketli ve silahlı saldırı yapıldı. Saldırıya karşılık veren polislerle saldırganlar arasında çatışma yaşandı. Çatışmada ölen ya da yaralanan olup olmadığı bilinmezken, ilçe merkezindeki vatandaşlar çatışma anından büyük bir panik ve korku yaşadı. Çarşı merkezinin boşaldığı ilçede esnaf kepenk kapattı. Çatışmanın yaşandığı ilçede silah sesleri yer yer yankılanırken, polis ekipleri saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Eşref Nazlı, cep telefonu aparatı, öğretmen ataması olacak mı, çermik rakım, bilgisayar zombi oyunları, kizomba latino, metrobüs logo, yaşar yakış mısır, angela merkel residence, burada laf çok gaye turgut ve deniz evin, karaca tava, riyad ezan saatleri, didier drogba unstoppable, mardin artuklu üniversitesi mimarlık puanları, alaşehir ziraat bankası telefon, umut bulut oyuncu profili, veba ne zaman ortaya çıktı,