Perşembe25.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - VAN
05 Temmuz 2015 - 22:57:23

Hakkari Şemdinli'de askeri araç kaza yaptı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.
Hakkari Şemdinli'de askeri araç kaza yaptı 0 Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Şemdinli'ye bağlı 50 kilometre uzaklıktaki Uğuraçan Yeşilbayır mezrası yakınlarında meydana geldi. Aktütün Hudut Tabur Komutanlığı'na ait kamyon, görev dönüşünde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada, araçta bulunan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen bir asker şehit oldu, bir asker de yaralandı.
Yaralı asker ile şehit olan askerin cenazesi askeri helikopterle Van'a gönderildi. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Yüksek Seçim Kurulu, İstanbul Baro Başkanı, schalke galatasaray küfürlü, ali yıldız youtube, bulgaristan doruklu köyü, roma özellikleri, selim baklacı shop, simit gaz deposu kaç litre, güven hastanesi tel no, derik öğretmenler korosu, ahmet davutoğlu stratejik derinlik, adıyaman üniversitesi myo, burak pehlivan kimdir, hakan arıkan gol, ato congresium international convention , kargo ücreti ne kadardır, torba yasa mecliste ne zaman görüşülecek,