Salı23.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - HAKKARİ
01 Ağustos 2015 - 11:07:11

Hakkari-Çukurca yoluna döşenen PKK tuzakları imha ediliyor

PKK'lılar tarafından Hakkari-Çukurca karayoluna döşenen tuzakların imha edilmesi için bölgede çalışma başlatıldı.
Hakkari-Çukurca yoluna döşenen PKK tuzakları imha ediliyor 0 PKK'lılar tarafından Hakkari-Çukurca karayoluna döşenen tuzakların imha edilmesi için bölgede çalışma başlatıldı.
Yaklaşık 3 günden beridir kapalı bulunan Hakkari-Çukurca karayolunun yeniden ulaşıma açılması için Jandarma Özel Harekat Timleri helikopterler desteğinde operasyon başlattı. Şine köprüsü ile Çukurca karayolunun değişik noktalarına yerleştirilen tuzakların imha edilmesi ve yolun biran önce ulaşıma açılması için çalışmaların devam ettiği belirtildi. Karayolu, mayın arama ve tarama çalışmaları nedeniyle Hakkari-Çukurca istikametine güvenlik güçleri tarafından ulaşıma kapatıldı. Hakkari Depin Polis Kontrol Noktası ile Çukurca Köprülü Jandarma Kontrol Noktasında bekleyen vatandaşlar ise yolun açılmasını bekliyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Hakkari-Çukurca yoluna döşenen PKK tuzakları imha ediliyor Hakkari-Çukurca yoluna döşenen PKK tuzakları imha ediliyor

Yorum Yaz:



Aramalar:

hayali ihracat operasyonu, Vedat Yıldırım, kuşadası vergi dairesi, atletico madrid maç fikstürü, sancaktepe jakamen, yılmaz vural nerede, halep fıstığı faydaları, şırnak hakkında bilgi, yunanca kursları, gladyatör beresi nasıl örülür, mustafa yıldız cinayeti, bahri akyüz ısparta, unicaja malaga spain, ankara üniversitesi şifre alma, zeytinlik mahallesi bakırköy haritası, süphan nemrut tendürek, son led teknolojisi,