Cumartesi20.04.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
02 Eylül 2015 - 07:46:32

Google neden logo değiştirdi?

Daha önce logosunda ufak değişiklikler yapan Google, 17 yıl sonra logo değişikliğine gitti.
Google neden logo değiştirdi? 0 Daha önce logosunda ufak değişiklikler yapan Google, 17 yıl sonra logo değişikliğine gitti.
Google'ın 17 yıl sonra yaptığı bu radikal değişikliğin sebebiyse, daha önce sadece masaüstü bilgisayarlarda kullanılan google'ın genişleyen kullanım alanları olarak gösterildi. Yeni görsel Google'ı nasıl kullandığınızı değil, Google'ın sizin için nasıl çalıştığını da gösteriyor.
Şirketin küçük 'g' harfini veda ettiklerini onun yerine logoyla uyumlu bir simge eklediklerini ifade etti. Blogunda yapılan açıklamada bu değişikliğin ilk ve son olmayacağı söylendi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Gebze Köprülü Kavşağı, Emine Ülker Tarhan, hasan akın akkaynak, özbekistan benzin fiyatları, landgasthof haseke kirchhellen, hakan arıkan beyin travması, fatih belediyesi nerede, sakarya şehri, zeynep tosun cakma, resmi gazete fiyatı, tümer metin fenerbahçe beşiktaş attığı gol, garsonluk sınavı soruları, yangın zonu nedir, şarköy şarap festivali, instagram hesabı şifre kırma, bilgisayar birimleri, elektrik panosu tasarım programı,