Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - GİRESUN
02 Ağustos 2015 - 18:45:13

Giresun'da boğulma

İstanbul'dan tatil için geldikleri memleketleri Giresun'da, girdikleri denizde boğularak hayatlarını kaybeden iki kardeş gözyaşları arasında toprağa verildi.
Giresun'da boğulma 0 İstanbul'dan tatil için geldikleri memleketleri Giresun'da, girdikleri denizde boğularak hayatlarını kaybeden iki kardeş gözyaşları arasında toprağa verildi.
Giresun merkeze bağlı Hisargeriş köyünde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilen Beyzanur (16) ve Oğuzhan Naldemir (12) kardeşlerin acılı babası Mustafa Naldemir, çocuklarının Giresun'a geleli daha 2 gün olduğunu belirterek, "Çocuklarım geleli 2 gün oldu 1 buçuk gün denize girdi, plajdan bu tarafa geçemeden, Giresun'u görmeden öldüler. Plajda güvenlik, hiçbir şey yok 2 tane genç çocuğum gitti peşinden bir tane daha gitmiş. Bugüne mahsus değil yarın yine aynı şey olacak. Bunların öneminin alınması için gereken yerlere müracaat edilmesi lazım" dedi.
Acılı anne baba metanetini korurken, Hisargeriş köyünde yapılan cenaze törenine ailenin yakınları, köy sakinleri ve vatandaşlar katıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Giresun'da boğulma Giresun'da boğulma Giresun'da boğulma Giresun'da boğulma Giresun'da boğulma

Yorum Yaz:



Aramalar:

Taha Okan, Kötü huylu tümör, pamukkale rektör seçimi, enfeksiyon hastalıkları listesi, olay yeri inceleme daire başkanlığı, silivri ortaköy satılık arsa, iphone haber, hoşköy kiralık, afyon kocatepe üniversitesi adresi, trabzonspor kongresi canlı yayını, istanbul kongre merkezi, topkapı labella düğün salonu fiyatları, roma fiumicino fermate, necdet özel hakan fidan, müslüman ilim öncüleri ansiklopedisi, bodrum lokum, cha cha cha şarkı,