Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - GAZİANTEP
31 Temmuz 2015 - 14:43:18

Gaziantep Şahinbey'de bina yıkımı

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılması planlanan park ve meydan için kamulaştırması yapılan 3 katlı bina planlı şekilde yıkılırken, olay anı kameralar tarafından kaydedildi.
Gaziantep Şahinbey'de bina yıkımı 0 Şahinbey Belediyesi tarafından yapılması planlanan park ve meydan için kamulaştırması yapılan 3 katlı bina planlı şekilde yıkılırken, olay anı kameralar tarafından kaydedildi.
Kepenek Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın yıkımından önce, alanda bulunan araçlar çekildikten sonra, çevredeki evlerde kalan vatandaşlar uyarıldı. Yıkım sırasında alanda bulanan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bölgenin İstanbul'daki Sultanahmet Meydanı gibi geniş bir meydana dönüşeceğini söyledi.
Kepenek Mahallesi'nde daha önce yaklaşık 32 binayı kamulaştıran ve yıkımlar sonrasında bu alana park ve meydan yapan Şahinbey Belediyesi, Şıh Cami'sinin arkasında bulunan alanda da park ve meydan çalışması yapmak için kamulaştırmalar yaptı. Şeyh Fettulah Cami'nin kuzeyinde kalan yaklaşık 50 binayı kamulaştırarak yıkan Şahinbey Belediyesi, alanın ortasında kalan 3 katlı binayı da yıkarak bölgeyi tamamen açtı. Yıkım anı ise saniye saniye kameraya yansıdı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Gaziantep Şahinbey'de bina yıkımı Gaziantep Şahinbey'de bina yıkımı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Diyarbakır-Elazığ karayolu, Westjet, yemen askeri gücü, dövüşçü maymun, avcılar özel sağlık meslek lisesi, ediz hun pilot filmi, mehmet soğancı özgeçmiş, mehmet müezzinoğlu cihan hastanesi, sosa demba ba, bursa çekirge otelleri, üstün zekalı tanımı, numan kurtulmuş erdoğan hakkındaki sözleri, fethullah gülen zaman gazetesi, yılmaz güney ve nebahat çehre, altınova şenol şafak, böbrek vakfı hastanesi, kadıköy şifa hastanesi ataşehir,