Cuma29.03.2024
HABERLER - SPOR - AVUSTURYA - VELDEN
28 Temmuz 2015 - 18:56:49

Galatasaray hazırlık maçında 4-0 yenildi

Galatasaray, Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Fransız ekibi OGC Nice'a 4-0 mağlup oldu.
Galatasaray hazırlık maçında 4-0 yenildi 0 Galatasaray, Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Fransız ekibi OGC Nice'a 4-0 mağlup oldu.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarını Avusturya'nın Velden bölgesinde sürdüren sarı-kırmızılı ekip, kamptaki son hazırlık maçında Fransız ekibi OGC Nice ile karşı karşıya geldi. Udinese ile Wörthersee Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Galatasaray taraftarlarının sahaya yabancı madde atması sebebiyle sarı-kırmızılı takıma Avusturya'da maç engeli gelirken, daha önce Lavanttal Arena Stadyumu'nda oynanacağı açıklanan karşılaşmanın yeri Slovenya'ya alınmıştı.

AĞIR YENİLGİ ALDI
Slovenya'nın Avusturya sınırına yakın bir bölge olan Dravograd'da oynanan mücadeleden sarı-kırmızılı takım 4-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın 55. dakikasında Fransız ekibinde Bozkali, Sabri Sarıoğlu'nun ceza sahası içindeki müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi beyaz noktayı gösterirken, topun başına geçen 28 yaşındaki Fransız oyuncu Hatem Ben Arfa, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Mücadelenin 70. dakikasında ise Nice, Galatasaray karşısında Valentin Eysseric ile bulduğu golle skoru 2-0'a taşıdı. 73. dakikada bir kez daha penaltı atışı kazanan Nice'de Said Benrahma skoru 3-0'a getirdi. 80. dakikada sahneye çıkan Neal Maupay ise skoru belirleyen golü kaydetti. (0-4)

MELO KADROYA ALINMADI
Öte yandan İtalyan ekibi Inter ile anlaşma sağladığı iddia edilen Brezilyalı oyuncu Felipe Melo, maç kadrosunda yer almadı. Slovenya'ya getirilmeyen yıldız oyuncunun transferinin birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.

HAMZAOĞLU 19 OYUNCUYA ŞANS VERDİ
Sarı-kırmızılı takımın tecrübeli teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Nice karşısında 18 farklı oyuncuya forma şansı verdi. Sahaya; Eray İşcan, Alex Telles, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Lukas Podolski ve Burak Yılmaz ilk 11'ini süren Hamzaoğlu, mücadelenin ikinci yarısında Bilal Kısa, Dzemaili, Umut Bulut, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sercan Yıldırım, Lionel Carole ve Sinan Gümüş gibi isimlere de forma şansı tanıdı.

HAZIRLIK MAÇLARINDAKİ İLK YENİLGİSİNİ ALDI
Galatasaray, Avusturya kampı boyunca yaptığı 5 hazırlık karşılaşmasında ilk yenilgisini aldı. İlk hazırlık maçına Çek ekibi Jihlava karşısında çıkan ve sahadan 2-1 galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılı ekip, ikinci maçında Ried'i 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. İkinci etap kampının ilk maçında ise Celta Vigo karşısında 2-1'lik galibiyet elden eden Hamzaoğlu'nun öğrencileri, Nice karşısında ise sahadan 4-0'lık mağlubiyet ile ayrıldı. Sarı-kırmızılıların Udinese ile oynadığı mücadele ise çıkan olaylar sebebiyle iptal edilmişti.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

çağla, Ergun Babahan, rodi ısparta, karabük şirinevler devlet hastanesi, simit pekmez, fatih reşit civelekoğlu, van encümen listesi, kelkit gazetesi, kestel antalya, bayrampaşa gündem, sosyal medya şikayet hattı, kemerburgaz mecidiyeköy otobüs saatleri, atletico madrid çeyrek final, ümit kocasakal anadilde savunma, iskenderun emniyet müdürlüğü, olimpos sigorta, mira pasta evi,