Perşembe28.03.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
25 Kasım 2015 - 15:47:43

Fenerbahçe Molde karşılaşması için Norveç’te

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Norveç temsilcisi Molde ile oynayacağı maç için Molde şehrine geldi.
Fenerbahçe Molde karşılaşması için Norveç’te 0 Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Norveç temsilcisi Molde ile oynayacağı maç için Molde şehrine geldi.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Lig'i A Grubu 5. haftasında oynanacak Molde maçı için bugün öğle saatlerinde Molde'ye geldi. Özel uçakla Molde'ye gelen sarı-lacivertli futbolcular daha sonra kalacağı otele geçti. Otelin önünde bekleyen Norveçli küçük çocuklar sarı-lacivertli futbolcuları karşıladı. Takımla birlikte Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu ve bazı yöneticiler de kafilede yer aldı.
Akşam yerel saatle 18.30'da Aker Stadı'nda Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira ve bir futbolcu basın toplantısı düzenleyecek. Yerel saatle 19.00'da Fenerbahçe maçın oynanacağı Aker Stadın'da son antrenmanını yapacak.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Fenerbahçe Molde karşılaşması için Norveç’te Fenerbahçe Molde karşılaşması için Norveç’te

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ahmet Sülüşoğlu, Dereçam rampaları, ankara üniversitesi cebeci hastanesi, instagram hesabı nasıl alınır, ceyhun yılmaz tahterevalli, bankalar caddesi kayseri, akif inan ne zaman öldü, samatya devlet hastanesi göz randevusu, diriliş ertuğrul bilgi, latin müzikleri hit, elmalı köyü uzunköprü, android işletim sistemi ve en önemli özellikleri, namaz cübbeleri, kemalpaşa hastanesi, haydar baş nereden aday, anadolu adalet sarayı yeni icra müdürlükleri, ali nesin okan bayülgen,