Cumartesi20.04.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
10 Aralık 2015 - 10:00:44

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'den Müslümanlara destek mesajı

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg hesabından yayınladığı bir mesajla Müslümanların yanında olduğu açıkladı.
Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'den Müslümanlara destek mesajı 0 Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg hesabından yayınladığı bir mesajla Müslümanların yanında olduğu açıkladı.
Terör saldırıları sonucunda dünya genelinde artan İslam karşıtlığına ilişkin açıklama yapan Mark Zuckerberg, Müslümanların yanında olduğunu belirtti. Zuckerberg, "Şu an Müslümanlar, diğer kişilerin yaptıkları şeyler yüzünden yargılanıyor" dedi.
Facebook'un kurucusu mesajında ayrıca, "Eğer Facebook'ta çalışan bir Müslümansanız, Facebook'un kurucusu olarak, size güvenli ve barış dolu bir çevre yaratmak için çabalayacağımı bilmenizi isterim" yazdı.
Zuckerberg, mesajını, "Birbirimizin içindeki iyi şeyleri gördükten sonra, hep birlikte tüm insanlar için daha iyi bir dünya yaratabiliriz" diyerek sonlandırdı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Çanakkale Belediyesi Yat Limanı, Mehmet Emin Karamehmet, milgem projesi son durum, mimar sinan mahallesi kavaklı sokak, plato meslek yüksekokulu erasmus, sivas numune hastanesi taksi, bosna hersek rehber, kocasinan yavuz selim ilkokulu, dolu eş anlamlı kelimeler, amasra müftülüğü, ünye ziraat odası seçimleri, horoz ibiği iğnesi fiyatı, elbistan polatlar tarım, maslak vodafone, aselsan piton, eyüp gümüş mail, mehmet baransu instagram,