Cuma29.03.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
01 Eylül 2015 - 08:23:46

Evlilik programına çıkan holding sahibi damat adayı Ahmet Şükrü Nayiboğlu'nun aylık geliri şok etti

Evlenme programına damat adayı olarak katılan Ahmet Şükrü Nayiboğlu'nun aylık geliri dudak uçuklattı.
Evlilik programına çıkan holding sahibi damat adayı Ahmet Şükrü Nayiboğlu'nun aylık geliri şok etti 0 Evlenme programına damat adayı olarak katılan Ahmet Şükrü Nayiboğlu'nun aylık geliri dudak uçuklattı.
tar TV'de Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunuculuklarını yaptığı 'Evleneceksen Gel' programına damat adayı olarak gelen Ahmet Şükrü Nayiboğlu'nun aylık geliri dudak uçuklattı. Holding sahibi olan Nayipoğlu 120 bin lira aylık geliri olduğu söyleyince başta Uğur Aslan olmak üzere kimse inanmadı. Bunun üzerine Ahmet Bey belgelerinin içeride olduğunu ve bunu ispatlayabileceğini söyledi.
Stüdyoda bulunan konuklar arasında damat adayını tanıyan bir kişi de Nayiboğlu'nun maddi durumunun iyi olduğunu doğrularken maden ocakları olduğunu ifade etti.
Seda Sayan'ın nasıl bir aday istiyorsunuz sorusuna Ahmet Beyin ' para yemesini bilsin' cevabı stüdyodakileri güldürdü.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

banka kartları, İtalya seferleri, samatya devlet hastanesi yeri, telefon dolandırıcılığı son dakika, ersan ilyasova yaş küçültme, bursa valisi karne, yavuz bingöl ve recep tayyip erdoğan, şanlıurfa lezzet döner, toprak kayması anlamı, mevlit türkçe, zincirlikuyu mezarlığı yahudi, adana cengiz zeybek haberleri, timsah arena ne zaman açılacak, güven hastanesi rahşan sünnet, resul dindar çayır biçiyom, akdeniz üniversitesi hastanesi ortodonti, gaz sıkışmasından patlayan araba,