Cuma29.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ESKİŞEHİR
26 Mayıs 2015 - 21:05:54

Eskişehir'de cam fabrikası yangını

Eskişehir'de bir cam fabrikasının ambar bölümünde çıkan büyük çaplı yangına çok sayıda itfaiye aracı ve TOMA'larla müdahale ediliyor.
Eskişehir'de cam fabrikası yangını 0 Eskişehir'de bir cam fabrikasının ambar bölümünde çıkan büyük çaplı yangına çok sayıda itfaiye aracı ve TOMA'larla müdahale ediliyor.
Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesi 15. Cadde'de faaliyet gösteren Paşabahçe Eskişehir Fabrikası'nın ambar bölümünde bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Yangın nedeniyle ambar bölümünün çatısı çöktü ve kısa süreli patlamalar meydana geldi. Yangına, çevre il ve ilçelerden gelen onlarca itfaiye ekibi ve Toplumsal Müdahale Araçları (TOMA) ile müdahale ediliyor. Ayrıca olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ve polis ekibi de sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri, yangın nedeniyle dumandan etkilenen çok sayıda kişiyi kentteki çeşitli hastanelere kaldırıyor. Çevre illerden itfaiye ekiplerinin gelişi kente sürerken, bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Eskişehir'de cam fabrikası yangını Eskişehir'de cam fabrikası yangını Eskişehir'de cam fabrikası yangını

Yorum Yaz:



Aramalar:

uzaktan kumandalı kameralı helikopter, Kahramanmaraş Güvercin ve Ötücü Kuşlar Derneği, funda arar hayat, yağ yakımı yönelik antrenman programı, elif güney pütün hayatı, kadlec milan, meryem filmi ekşi, alabama shakes ekşi, kalpler sokağı, ahmet aydın röportaj, menderes mah satılık daireler, nevruz bayramı azerbaycan, podyum rekoru, leylek nasıl çizilir, yıldızeli fotoğrafları, etimesgut ilçe seçim kurulu, trabzon vikipedi,