Cumartesi20.04.2024
HABERLER - DÜNYA - İSRAİL - TEL AVİV
25 Mayıs 2015 - 12:45:26

Eski başbakana yolsuzluktan hapis cezası

Eski İsrail Başbakanı Ehud Olmert, 'yolsuzluk ve görevi kötüye kullanmak' suçlarından 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Eski başbakana yolsuzluktan hapis cezası 0 Eski İsrail Başbakanı Ehud Olmert, 'yolsuzluk ve görevi kötüye kullanmak' suçlarından 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Ehud Olmert'in ABD'li bir iş adamından en az 150 bin dolar rüşvet aldığı gerekçesiyle 8 ay hapis cezasına çarptırıldığı bildirildi. Olmert, 2012 yılında iş adamı Morris Talansky'dan rüşvet aldığı gerekçesiyle suçlanmış daha sonra suçsuz bulunmuştu. Olmert, konuyla ilgili kayıtların ortaya çıkmasının ardından yeniden görülmeye başlanan davada suçlu bulunmuştu. Kendisine yöneltilen suçlamaları acımasız, merhametsiz ve karalama propagandası olarak tanımlayan Olmert her iki davada da suçsuz olduğunu kaydetti. Olmert'in avukatları ise, kararın ardından yaptıkları açıklamada temyize gideceklerini ifade etti.
Öte yandan, Eski İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Kudüs Belediye başkanı olduğu dönemde Holyland Projesinde rüşvet aldığı gerekçesiyle suçlu bulunarak 6 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. 2006- 2009 yılları arasında İsrail Başbakanlığı görevini yürüten Olmert, yolsuzluk iddialarının ardından 2009 yılında istifa etmek zorunda kalmıştı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Eski başbakana yolsuzluktan hapis cezası Eski başbakana yolsuzluktan hapis cezası

Yorum Yaz:



Aramalar:

otomobilin bagajında yolculuk, 22 Mart Dünya Su Günü, çüngüş düğünleri, altın ve döviz, anemon otel çiğli düğün, sami özer taleal bedru, orta doğu teknik üniversitesi iletişim bilgileri, sedat peker coca cola, ısparta eğirdir, bachata loco, mustafa yılmaz mimoza, samet güzel nerede çalışıyor, emre belözoğlu resmi sitesi, afyonda traktör kazası, eren albayrak vikipedi, umut oran basın toplantısı, başakşehir veteriner,