Perşembe28.03.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
31 Mart 2015 - 10:46:17

Elektrikler neden kesildi? Elektrik ne zaman gelecek?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Enerji Bakanlığında kriz masası kuruldu. Elektrik arzında hiçbir problem yok" dedi.
Elektrikler neden kesildi? Elektrik ne zaman gelecek? 0 Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Enerji Bakanlığında kriz masası kuruldu. Elektrik arzında hiçbir problem yok" dedi.
Başbakan Davutoğlu, AK Parti Grup Toplantısı'na gelişinde Meclis Kulisi'nde gazetecilerin Türkiye'nin çeşitli illerinde yaşanan elektrik kesintilerine yönelik sorularını cevapladı.
Başbakan Davutoğlu, son grup toplantısını yapacaklarını belirterek "Elektrik kesintisiyle ilgili derhal araştırmalar başladı. Enerji Bakanımız gerekli açıklamaları yapacak. Enerji Bakanlığı'nda kriz masası kuruldu. Elektrik arzında hiçbir problem, sıkıntı yok aksine bu saatler elektrik tüketiminin az olduğu bir saat dolayısıyla enerji arzında bir sıkıntı yok. İletim hatlarında olabilecek sıkıntılar konusunda da inceleme devam ediyor. Enerji Bakanlığı'nda bir kriz masası oluştu. Saat başı açıklama yapılacak" dedi.
Başbakan Davutoğlu, "Terör saldırısı ihtimali var mı?" sorusuna "Araştırılıyor, tüm ihtimaller araştırılıyor" karşılığını verdi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Zouk, Anadolu Şehir Efsaneleri ve Hikayeleri, mutlu akü ömrü, izmir valiliği iletişim, hüseyin sözlü vikipedi, gümrük ve ticaret bakanlığı lojmanları, el yapımı fünye, doğa fotoğrafçısı süha, umut bulut kaç numara, profesör mustafa güler, dede korkut ne zaman doğmuştur, manisa ruh ve sinir hastalıkları hastanesi ahmetli, alperen ocakları denizli, egemen bağış beyoğlu belediye başkanı, bahçeşehir üniversitesi nerede, çanakkale boğazı elektrik, dolmabahçe sarayı çalışma ofisi,