Cuma29.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ELAZIĞ
04 Ağustos 2015 - 06:51:17

Elazığ Maden'de Altıntarla köyü yakınlarında düğünden dönen aile kaza yaptı

Elazığ'da düğünden dönen ve içinde 20 kişinin olduğu minibüs yoldan çıkarak devrildi, 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Kazada ölen 2 kişinin de yeğenlerinin düğününe katılmak için İstanbul'dan geldiği öğrenildi.
Elazığ Maden'de Altıntarla köyü yakınlarında düğünden dönen aile kaza yaptı 0 Elazığ'da düğünden dönen ve içinde 20 kişinin olduğu minibüs yoldan çıkarak devrildi, 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Kazada ölen 2 kişinin de yeğenlerinin düğününe katılmak için İstanbul'dan geldiği öğrenildi.

Kaza, Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı Altıntarla köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Atıcı idaresindeki 23 LR 508 plakalı minibüs, Elazığ'daki düğüne katılanları Kavak köyüne götürmek için yola çıktı. Köye 2 kilometre kala sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan minibüs önce bir tepeye çarptı, ardından da karşı şeritte bulunan ağaçlara vurarak şarampole devrildi.

Minibüste bulunan ve İstanbul'dan yeğenlerinin düğünü için geldikleri öğrenilen Senai Yılmaz ve Semra Sağcı olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada, sürücü ile birlikte 6 kişi de yaralandı. Kazadan yara almadan kurtulanlar ise minibüsün arkasından çıkarak, yaralıları kurtarırken sağlık ve jandarma ekiplerine haber vererek yardım istedi. Olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar kent merkezinde bulunan çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Minibüste ölen 2 kişinin cenazesi ise sıkıştıkları yerden UMKE, AFAD, ve jandarma ekiplerinin çalışmasıyla çıkartılabildi.

Kaza yerine gelen köylüler ise, çalışmaları izledi. Savcının olay yerinde yaptığı inceleme sonrasında ölen 2 kişinin cesedi otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kadir Yüzüak, Tuz lambaları, mersin olimpiyat stadı canlı, ermenistan vize politikası, internet tarayıcısı seçme, arnavutça oyun havaları, kartal eğitim ve araştırma hastanesi tel, pompalı tüfek ucuz, ileri saat uygulaması hangi yıl başladı, numune hastanesi çalışma takvimi, şişli ulaşım, olimpos fiyatlar, turgut reis mahallesi anadolu caddesi, ibrahim tatlıses şov, rıdvan dilmen nereli, raul meireles benzeri, civan ali erdoğan,