Cuma29.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ELAZIĞ
31 Temmuz 2015 - 15:37:16

Elazığ'da yangın: 6 ev, 1 ahır yandı! 30 hayvan telef oldu

Elazığ'ın bir mahallede çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangında ilk belirlemelere göre 6 ev, 1 ahır yanarken 30 hayvanın ise telef olduğu öğrenildi.
Elazığ'da yangın: 6 ev, 1 ahır yandı! 30 hayvan telef oldu 0 Elazığ'ın bir mahallede çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangında ilk belirlemelere göre 6 ev, 1 ahır yanarken 30 hayvanın ise telef olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Hicret Mahallesi Tekin Sokak'ta kuru otların tutuşmasıyla çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyüyerek civardaki evlere sıçradı. Aynı anda Elazığ'ın 4 ayrı noktasında yangın çıktığı için itfaiye yangına müdahalede yetersiz kalınca yangına belediye su tankları, TOMA ve panzerler de müdahale etmede yardımcı oldu. Büyük uğraşlar sonucu yangın kontrol altına alındı. 5-6 evin yandığı, bazı evlerin de hasar gördüğü yangında bir de ahır yanarak içindeki hayvanlar telef oldu.
Elazığ Belediyesi İtfaiye Sorumlusu İbrahim Halil Başgün, yaptığı açıklamada, evlere sıçrama tehlikesini öğrendiklerinde 4 araçla yangına müdahale etmeye geldiklerini söyleyerek, "Biz hemen diğer ekiplerimizi de buraya yönlendirdik. Daha sonra Beyyurdu'ndan bir ihbar aldık. Sürsürü'den bir yangın ihbarı aldık. Yangın ihbarları art arda geldi. 15 dakikalık süreyle Han köyü, Cuma Bağları, Karacaali, Karaali, Elma Pınarı, Oyma ağaç, Çınar köyü ve Maden Kaymakamlığı'ndan aradılar. Maden'de ormanın yandığı için bizden takviye istediler. Biz merkezde büyük bir yangınımız olduğunu, yangına müdahale ettiğimizi ifade ederek oraya da yardımcı olamadık. Biz sadece merkezde Hicret Mahallesi, Sürsürü, Beyyurdu, Cumhuriyet Mahallesi aynı anda başlayan bu yangınlara müdahale ettik. Belli bir aşamadan sonra da yangınları kontrol altına aldık. Cuma dağıldıktan sonrada kepçeler ve dozerlerimizle, su tanklarımızla, çevre belediyelerdeki itfaiyelerle de itfaiye arazözlerini de merkeze çekerek yangınlara gerekli müdahaleyi yaptık. Şu anda kontrol altına alındı" dedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Elazığ'da yangın: 6 ev, 1 ahır yandı! 30 hayvan telef oldu Elazığ'da yangın: 6 ev, 1 ahır yandı! 30 hayvan telef oldu Elazığ'da yangın: 6 ev, 1 ahır yandı! 30 hayvan telef oldu Elazığ'da yangın: 6 ev, 1 ahır yandı! 30 hayvan telef oldu Elazığ'da yangın: 6 ev, 1 ahır yandı! 30 hayvan telef oldu Elazığ'da yangın: 6 ev, 1 ahır yandı! 30 hayvan telef oldu

Yorum Yaz:



Aramalar:

Hasan Dağı, çalışan kadınların çocuk bakımı, trablus kuşağı, japon çubuk nasıl tutulur, hatalı sollama ceza puanı, islahiye altınüzüm, beytüşşebap karakol baskını, iş kadını olmak için hangi meslek, kısıklı üsküdar kiralık, ayvalık devlet hastanesi randevu almak, akyazı jandarma haberleri, denizli devlet hastanesi beyin cerrahı mustafa durmuş, yenişehir garaj tel, jokey yangın pompası, tekirdağ barosu, anamur ziraat odası seçimi, mazıdağı cano,