Perşembe28.03.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - SİVAS
04 Ağustos 2015 - 20:00:12

Düğün Dernek 2 filmi Sivas'ta çekilmeye başladı

2013 yılında ilk filmi gişe rekorları kıran Düğün Dernek filminin ikincisinin çekimleri Sivas'ta başladı. Vali Alim Barut, film setini ziyaret ederek oyuncularla sohbet etti.
Düğün Dernek 2 filmi Sivas'ta çekilmeye başladı 0 2013 yılında ilk filmi gişe rekorları kıran Düğün Dernek filminin ikincisinin çekimleri Sivas'ta başladı. Vali Alim Barut, film setini ziyaret ederek oyuncularla sohbet etti.
Yönetmenliğini Selçuk Aydemir, başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir ve Rasim Öztekin'in üstlendiği, 2013 yılında gösterime giren ve ilk 3 gün içinde 572 bin 838 kişi tarafından seyredilen, toplam 7 milyona yakın izleyici sayısı ile gişe rekoru kıran 'Düğün Dernek' filminin devamı olan 'Düğün Dernek 2- Sünnet'in çekimlerine Sivas'ta başlandı. Kentte bulunan tarihi alanlarda ve birçok yerde çekim yapılırken, vatandaşlar oyunculara yoğun ilgi gösterdi. Daha önce imece usulü yapılan bir Sivas düğününün hikayesinin anlatıldığı filmde bu kez sünnet düğününde yaşanan maceralar sinemaseverler ile buluşacak.
Sivas Valisi Alim Barut, film çekimine devam eden ekibi ziyaret ederek, oyuncular Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Rasim Öztekin ile bir süre sohbet etti. Film ekibini Sivas'ta ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Barut, filmin Sivas'ın tanıtımına büyük katkılar sağladığını söyledi.
Vali Barut, oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Düğün Dernek 2 filmi Sivas'ta çekilmeye başladı Düğün Dernek 2 filmi Sivas'ta çekilmeye başladı Düğün Dernek 2 filmi Sivas'ta çekilmeye başladı Düğün Dernek 2 filmi Sivas'ta çekilmeye başladı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Bilaller Mezarlığı, Gökçem Işık, rafet el roman cennet, ümraniye belediyesi ismek kursları, göztepe eğitim ve araştırma hastanesi otobüs, anamur devlet hastanesi kadın doğum, gıda yazıcısı, işitme engelli eğitimi, istanbul kemerburgaz üniversitesi cemaatin mi, ismail acar ve elif erdem, korkut mehmet akif ersoy ilkokulu, ayrancı özel poliklinik, cengizhan tunçbilek, adnan menderes üniversitesi fen bilimleri, müjdat gezen mıstık filmi, led ampul toptan, tokat lise puanları,