Cuma19.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
24 Mayıs 2015 - 21:15:00

Diyarbakır'da holiganlar Galatasaray taraftarlarına saldırdı

Diyarbakır'da Yeni Diyarbakırspor lehine tezahüratlar yapan bir grup, şampiyonluk kutlaması yapan Galatasaray taraftarlarına saldırdı. Cadde cadde slogan ve tezahüratlar eşliğinde yürüyen grup, yoldan geçen Galasataraylıların formalarını da zorla üzerlerinden çıkararak, parçaladı.
Diyarbakır'da holiganlar Galatasaray taraftarlarına saldırdı 0 Diyarbakır'da Yeni Diyarbakırspor lehine tezahüratlar yapan bir grup, şampiyonluk kutlaması yapan Galatasaray taraftarlarına saldırdı. Cadde cadde slogan ve tezahüratlar eşliğinde yürüyen grup, yoldan geçen Galasataraylıların formalarını da zorla üzerlerinden çıkararak, parçaladı.
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray'ın derbi maçta, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında sarı kırmızılı taraftarlar tüm yurtta galibiyet kutlaması yaptı. Ancak Diyarbakır'da tam tersi yaşandı. Kentte Yeni Diyarbakırspor lehine tezahürat yapan bir grup vandal, Galatasaray taraftarlarının kutlamalarını zor kullanarak engelledi. Önce merkez Yenişehir ilçesindeki Ofis AZC Plaza önüne gelen grup, burada bir süre TFF ve İstanbul takımları aleyhine slogan attı. Daha sonra yolu trafiğe kapatan grup, içerisinde Galatasaraylı taraftarların bulunduğu araçlara saldırdı. Ardından ise Sanat Sokağı'na giren grup, buradaki kafelere girmeye çalışarak, "İçeride Galatasaraylı var mı?" diye sordu. Bazı kafelere zorla girmeye çalışan gruba, personeller engel oldu. Ellerinde sopalarla cadde cadde gezen grup, karşılaştıkları Galatasaray formalı vatandaşların üzerlerinden zorla formalarını çıkararak, parçaladı. Tedirgin olan bazı Galatasaray taraftarlarının formalarını çıkararak, evlerine atletleri ile döndüğü görüldü.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Osman Akbulut, Kargı Mezarlığı, sermaye piyasası kurulu nasıl girilir, pilav görmek rüyada, canlı yayın justin bieber konseri, bilgisayar sınav soruları, saitabat şelalesi map, ilyas salman sen hiç güneşte üşüdün mü filmi, hatboyu caddesi hüsreviye sokak, sakıp sabancı sa, ahmet ümit fatih kaymakamı, çirkin kral müzik dinle, ardıçlı halkından, idlib pronunciation, sırbistan parası kuru, bayrampaşa kartaltepe, tarabya zambak sokak,