Perşembe28.03.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
31 Ağustos 2015 - 10:09:14

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor?

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon çekimlerine başlandı. Eylül ayında ekranlarda olacak dizi, kadrosuna kattığı yeni oyuncular ve karakterlerle yine adından çokça söz ettirecek. İkinci sezonda Ertuğrul Bey, hem Moğollarla hem de ağabeyiyle karşı karşıya gelecek.
Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? 0 TRT'nin reyting rekortmeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon çekimlerine başlandı. Eylül ayında ekranlarda olacak dizi, kadrosuna kattığı yeni oyuncular ve karakterlerle yine adından çokça söz ettirecek. İkinci sezonda Ertuğrul Bey, hem Moğollarla hem de ağabeyiyle karşı karşıya gelecek.
Yapımcılığını ve proje tasarımcılığını Mehmet Bozdağ'ın, yönetmenliğini Metin Güney ve senaristliğini Mehmet Bozdağ, Atilla Engin ile Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın yaptığı Diriliş 'Ertuğrul' dizisinin ikinci sezon çekimleri devam ediyor. Beykoz Kundura Fabrikası ve Riva'da oluşturulan özel platolarda çekimleri süren 'Diriliş Ertuğrul'un ikinci sezonuna Türk sinemasının ve ekranların sevilen oyuncularından Uğur Tekin, Barış Bağcı, Evrim Şener, Ayberk Pekcan, Zeynep Kızıltan, Gökçe Saatçi, Hüseyin Özay, Melih Özdoğan, Kaptan Gürman, Atilla Kılıç, Evren Erler, Edip Zeydan ve Muharrem Özcan da katıldı. Diziye katılan oyuncular Cengiz Han, Cehennem Melekleri 2, 47 Ronin ve Barbar Conan gibi dünyaca ünlü filmlerde yer alan özel koreografi ekibi Nomad tarafından üç ay boyunca at eğitimi, kılıç dersleri ve dövüş sanatları alarak hazırlandı.

İKİNCİ SEZONDA NELER OLACAK ?
Dizinin ilk sezonunda Tapınak Şövalyelerini tarihten silen Ertuğrul Bey ve alpleri, yeni sezonda ise Moğollarla karşı karşıya gelecek. Anadolu'yu işgal eden ve yakıp yıkan Cengiz Han'ın oğlu Ögeday'ın komutanı Noyan ile mücadele eden Ertuğrul Bey, bir yandan da abisi Gündoğdu (Kaan Taşaner) ile beylik savaşına girişir.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor? Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor?

Yorum Yaz:



Aramalar:

Gazi Devlet Hastanesi, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu, roketsan elmadağ nasıl gidilir, mehmet erdoğan ısparta, akyazı nasıl bir yer, hukuk müşaviri görevleri, polifenol coklat, galatasaray liv hospital siena özet, odessa ekşi, mustafa sarıgül ve oğlu, kemer fiyatları, estonya şehir, ali yıldız galatasaray, etimesgut yapracık satılık arsa, çüngüş şerefsiz sevgilim, haseki eğitim ve araştırma hastanesi sonuç alma, latin müzikleri bilgi,