Perşembe28.03.2024
HABERLER - POLİTİKA - SLOVENYA - LYUBLYANA
30 Mart 2015 - 13:10:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti'nin seçim bildirgesini okudu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AK Parti'nin seçim bildirgesini okudum" diye bir beyanı olmadığını söyledi ve muhalefete çağrıda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti'nin seçim bildirgesini okudu mu? 0 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AK Parti'nin seçim bildirgesini okudum" diye bir beyanı olmadığını söyledi ve muhalefete çağrıda bulundu.
Slovenya'da mevkidaşıyla birlikte ortak basın toplantısı düzenleyen Erdoğan, "- Ben seçim bildirgesini okudum- diye beyanım olmadım. Başbakanın, başkanlık sistemi ilgili düşüncelerini benimle paylaştığını, bizzat o bölümü yazdığını, yazacağını söyledi, ben de düşüncelerimi kendisi ile paylaştım" dedi.
Muhalefet partilerine de çağrıda bulunan Erdoğan, "Muhalefet eğer seçim beyannamelerini bana gönderirse ben kendilerine memnuniyetle yardımcı olurum. Hele hele başkanlık sistemiyle ilgili gönderirse, çok daha benim için de isabetli olur. Çünkü bu mesafe almaktır. Demek ki burada bir kabul söz konusudur. Onlarla da düşüncelerimi paylaşırım. Ben kırk yıldır siyasetin içerisinde olan birisiyim. Bunlar siyaset acemisi, ama öğrenecekler bazı şeyleri. Bu tür beyannameler gelirse kendilerine yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Tecrübelerimi kendileriyle paylaşmış olurum" ifadelerini kullandı.

NEDEN DAİŞ ?
Türkiye'nin DAİŞ'e destek verdiği iddialarının çok büyük haksızlık ve saygısızlık olduğunu, DAİŞ'i 'terör örgütü' olarak kabul ettiklerini anlatan Erdoğan, örgüte neden IŞİD demediğini de anlattı. Cumhurbaşkanı, DAİŞ'e IŞİD denilmesinin İslam'a hakaret olduğunu, ayrıca terörist bir örgütü devlet olarak tanımak olduğunu söyledi. Erdoğan, "Bunlar akaşrı olan mücadelemizi bugüne kadın nasıl sürdürdüysek aynı kararlılıkta sürdürüyoruz ve bu konuda da her türlü koalisyonun içersinde varız" dedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti'nin seçim bildirgesini okudu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti'nin seçim bildirgesini okudu mu?

Yorum Yaz:



Aramalar:

Uzman Diyetisyen, Abdullah Sarısaç, hadise eurovision kaçıncı, yemek borusu uzatma, engin alan hangi davadan yargılanıyor, saray mahallesi toya sokak, tekirdağ özel süleymanpaşa anaokulu, club brugge heracles, jandarma ıle ılgılı sozler, benzin palmiye, diyetisyen şebnem utku, balıklı rum hastanesi doktor kadrosu, muş alparslan üniversitesi erasmus, suudi arabistan kafa kesmeler, sabri sarıoğlu taraftarı coşturuyor, fikret orman çorlu fabrika, bursa doruk hastanesi,