Cuma29.03.2024
HABERLER - SAĞLIK - TÜRKİYE - MUĞLA
02 Ağustos 2015 - 18:44:15

Canan Karatay meslekten ihraç edildi mi?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapan Prof. Dr. Canan Karatay, basın açıklaması yaparak mesleğinden ihraç edilmediğini açıkladı.
Canan Karatay meslekten ihraç edildi mi? 0 Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapan Prof. Dr. Canan Karatay, basın açıklaması yaparak mesleğinden ihraç edilmediğini açıkladı.
Karatay, Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği'nin İstanbul Tabip Odası'na müracaatı sonrası, 15 gün süreyle meslekten men edildiği yönündeki çıkan haberlerin asılsız olduğunu ve meslekten ihraç edilmediğini söyledi. Canan Karatay yaptığı açıklamada, "Biliyorsunuz geçen hafta meslekten men edildi diye çok doğru olmayan, incelenmeyen bir haber maksatlı olarak Jinekoloji Derneği tarafından siteye konularak yayınlandı. Haber sitede yayınlandıktan sonra sabaha karşı çıkarıldı. Bunu neden yapıyorlar belli değil fakat ben fuzuli olduğunu söylüyorum. Fuzuli biliyorsunuz bir şair. Fuzuli seyahatnamesinde der ki 'selam verdim, rüşvet değil diye almadılar.' Onun için ben bu durumu anlamıyorum. Bir haberin doğruluğu kanıtlamadan kesinlikle verilmez. Ben öğretim üyesiyim, tıp doktoruyum, kardiyologum ama biliyorsunuz çok önemli bir kanalda '5 N 1 K' diye bir program yapılır. 5N 1K nedir gazeteciler, muhabirler için birinci sınıfta anlatılan bir kuraldır. Araştırmadan, sormadan şahsıma beni kötüleyen bilhassa mesleğimi yok sayan bir sürü internet haberciliği yapılmıştır. Buna karşı avukatımla birlikte tedbir alacağız. Bunu yapan kişiye de gereken cezayı vereceğiz. Benim için suç duyurusunda bulunulmuştur. Ama suç duyurularının hiçbirinde sonuca varılmamıştır. Özelikle savcının takipsizlik kararı vardır. Suç duyurusunu yapan sağlık kuruluşları onun konusu olmadan konuşuyor, halkı yanıltıyor demektedirler. Halbuki ben bir tıp doktoruyum bu konular benim konumdur ve ben bu konularla ilgili 6 kitap yazdım. 6 kitap yazan biri konuşmayacakta kim konuşacak" dedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Canan Karatay meslekten ihraç edildi mi? Canan Karatay meslekten ihraç edildi mi? Canan Karatay meslekten ihraç edildi mi? Canan Karatay meslekten ihraç edildi mi?

Yorum Yaz:



Aramalar:

İkra Karabulut, Avni Arbaş, mehmet özdilek jübile, adli tıp taban puanları, rusya da dolu yağışı, faik öztrak nato, topkapı sarayı pazar günü, hurda dna, hırsızlık ve islam, lenfoma lenf kanseri, hüseyin avni danyal saç ektirdi, alba berlin galatasaray, mira erp, işsizlik şartları, etimesgut anadolu imam hatip, deniz feneri, turgutlu devlet hastanesi endokrinoloji,