Perşembe28.03.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
26 Kasım 2015 - 15:12:40

Can Dündar ve Ekrem Gül'e 3 ayrı suçtan tutuklama istemi

MİT TIR'ları soruşturması kapsamında Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül, savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Can Dündar ve Ekrem Gül'e 3 ayrı suçtan tutuklama istemi 0 MİT TIR'ları soruşturması kapsamında Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül, savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül, bu sabah saatlerinde Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelmişti. Çok sayıda CHP Milletvekili ve gazetecinin de destek verdiği Dündar ve Gül, adliye girişinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu. Ardından savcıya ifade veren Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin Ankara Temsilcisi Erdem Gül,silahlı terör örgütüne üye olmak, siyasal ve askeri casusluk, gizli kalması gereken bilgileri açığa çıkarmak suçlarından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Alim Ardıç, Hasan Akın, antalya iş ilanları, emlak vergisi borcu, fatih terim kızı, diyetisyen yavuz çelik, eğitim bilimleri program geliştirme özet, deccal olayı, sakarya yenihaber, kayseri acıbadem, mustafa sarıgül çekmeköyde, yetimlere çeyiz yardımı, alperen ocakları ülkü ocakları farkı, kemah yibo muallim, bentley bot, deprem rasathane, reyhanlı nerenin ilçesidir,