Cuma19.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BURSA
03 Ağustos 2015 - 07:25:01

Bursa ve Adana'da zabıta esnaf kavgası: 10 yaralı

Bursa ve Adana'da seyyar satıcılar ile zabıtalar birbirinde girdi. Bursa'da 8, Adana'da ise 2 kişi yaralandı.
Bursa ve Adana'da zabıta esnaf kavgası: 10 yaralı 0 Bursa ve Adana'da seyyar satıcılar ile zabıtalar birbirinde girdi. Bursa'da 8, Adana'da ise 2 kişi yaralandı.
Bursa'da zabıta ekipleri Fevzi Çakmak Caddesindeki seyyar satıcılara müdahale edince kavga çıktı. Seyyar satıcılardan biri, bir zabıtayı bıçaklayarak ağır yaraladı. Olayda 7 zabıta memuru ve yaralama zanlısı yaralandı. Zanlı tedavisinin ardından gözaltına alındı.
Adana'da da benzer görüntüler vardı. Zabıta ekipleri, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi girişindeki seyyar satıcılarının malzemelerine el koyunca ortalık karıştı. Çıkan kavgada 2 kişi yaralanırken, zabıta ekipleri bölgeden kaçarak uzaklaştı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Bursa ve Adana'da zabıta esnaf kavgası: 10 yaralı Bursa ve Adana'da zabıta esnaf kavgası: 10 yaralı Bursa ve Adana'da zabıta esnaf kavgası: 10 yaralı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Avşar köyü, İstanbul Lale, cinsel istismar hata, anamur derya otomotiv, sakarya karasu haber, kabil juif, muhammed mursi mehdi, şevval sam ve eski eşi, fas kurabiyesi, çermik kale barajı, hastane taksi, tire şaik anadolu lisesi, burdurun düşman işgalinden kurtuluşu, kestel üniversitesi alanya, domates şiiri, doğalgaz fiyatları nasıl hesaplanır, remzi aydın kitapları,