Perşembe28.03.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
29 Mayıs 2015 - 08:55:31

Boşanmaların sebepleri

Dünya genelinde 800 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan WhatsApp, çevirim içi mesajlaşma kullanımında da ön sıralarda yer alıyor.
Boşanmaların sebepleri 0 Dünya genelinde 800 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan WhatsApp, çevirim içi mesajlaşma kullanımında da ön sıralarda yer alıyor.
İşte bu anında mesajlaşma devi hakkında bilmedikleriniz:
- Araştırma şirketi Shoponless'ın hazırladığı Whatsapp raporuna göre dünyanın en büyük sohbet platformunda çalışan sayısı sanılanın aksine çok da kalabalık değil; sadece 55 kişi.
- WhatsApp sahibi Facebook'u geride bırakarak Android cihazların en çok indirilen 5'inci uygulaması oldu.
- Android'in en çok indirilen 5'inci uygulaması da olan WhatsApp'la ilgili şaşırtıcı bir diğer sonuç ise İtalya'da boşanmaların yüzde 40'ının WhatsApp kaynaklı olması.
- Günde 30 milyar yazılı mesaj, sesli olarak 200 milyon mesajın gönderildiği WhatsApp'a her gün binlerce kullanıcı kayıt oluyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Esra Gülyol, Bodrum Çarşı Mahallesi, vasip şahin vikipedi, kandil ışık, çanakkale şehitlerini anma programı sunum metni, ünlü flamenko gitaristler, bedir üniversitesi, eyüp belediyesi uçurtma şenliği, ibrahim hacıosmanoğlu ve listesi, hacı taci macit, zumba uk, adalet bakanlığı resmi gazete, uludağ villa butik otel, emre tilev beşiktaş stoke, sustalı bıçak tanımı, ankara hacettepe üniversitesi hastanesi telefon numarası, sağlık bakanlığı strateji,