Perşembe28.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ESKİŞEHİR
01 Temmuz 2015 - 19:00:32

Bonzai kullanan gençler tedavi altına alındı

Yaz aylarının gelmesiyle yüzünü yeniden gösteren bonzai illeti gençleri ölüm tehlikesiyle karşı karşıya getirmeye devam ediyor. Son vakada ise Eskişehir'de bonzai kullandığı öne sürülen 2 genç tedavi altına alındı.
Bonzai kullanan gençler tedavi altına alındı 0 Yaz aylarının gelmesiyle yüzünü yeniden gösteren bonzai illeti gençleri ölüm tehlikesiyle karşı karşıya getirmeye devam ediyor. Son vakada ise Eskişehir'de bonzai kullandığı öne sürülen 2 genç tedavi altına alındı.
İddialara göre, isimleri öğrenilemeyen 2 genç, Yenibağlar Mahallesi Bolay Sokak'ta bulunun bir metruk binada bonzai kullandıktan sonra fenalaştılar. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, baygın halde olan gençlerden birini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne diğerini de Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Polis ekipleri, olayla alakalı soruşturma başlattı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

PYD ve PKK ile işbirliği, ısınma hareketleri, istiklal marşı ıslık, asena caner, ergenekon efsanesi, mira ısı, alpler foto, yelkenli çiçeği, hamburg paderborn maçı, şahin sucukları kampanya, hotspot tool, ece erken programı, devlet memurları kanunu, yükselen ne işe yarar, japon alevi oldu, küresel güç ve refah muhittin ataman, necip uysal haberler,