Cuma29.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
04 Mayıs 2015 - 21:35:32

Beyoğlu'nda silahlı saldırı

İstanbul Beyoğlu'nda bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.
Beyoğlu'nda silahlı saldırı 0 İstanbul Beyoğlu'nda bir iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.
Olay, akşam saatlerinde Şehit Muhtar Mahallesi, Basma Tulumba Sokak üzerindeki bir emlakçıda meydana geldi. İddiaya göre, kaparo olarak verdiği parayı emlakçı G.F.'den geri isteyen kimliği henüz belirlenemeyen şahıs, olumsuz cevap alınca tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın ardından şahıs işyerinden ayrıldı. Daha sonra silahıyla birlikte tekrar emlakçının önüne gelen şahıs rastgele ateş etmeye başladı. İlk olarak havaya ateş eden şahıs, geri kalan mermilerini boş dükkana sıktı. İşyerinin boş olması nedeniyle yaşanan olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Kaçmaya çalışan saldırgan olay yerine gelen polisler tarafından yakalanarak karakola götürüldü. Olay yerine gelen emniyet ekipleri işyerinin bulunduğu sokağa güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı.
Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Beyoğlu'nda silahlı saldırı Beyoğlu'nda silahlı saldırı Beyoğlu'nda silahlı saldırı Beyoğlu'nda silahlı saldırı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Abdullah Öcalan'ın PKK'ya kongre ve silah bırakma çağrısı, Durmuşlu köyü, tokat ışıl giyim, selçuk üniversitesi şifre değiştirme, mustafa sarıgül aday mı, türkiye basketbol ligi hangi kanalda, milli eğitim bakanlığı şura salonu, ardıçlı akvaryum, bulanık doğrusal programlama, selen soyder şarkı söylerken, beykoz belediyesi veteriner, çaldıran çatak erciş gevaş hangi ilimizin ilçeleridir, fatih erkoç ben sana deliyim, osmanlı hanedanı şehzadeleri, curitiba vivastreet, fatih belediyesi yenileme projeleri, böbrek görevi nedir,