Cuma19.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
30 Kasım 2015 - 07:10:15

Beyoğlu'nda protestoya müdahele: İstanbul Barosu üyelerine polis izin vermedi

İstanbul Barosu üyelerinin İstiklal Caddesi'nde Diyarbakır'daki saldırıyı protesto etmek için yürüyüş düzenledi. İzinsiz eyleme polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.
Beyoğlu'nda protestoya müdahele: İstanbul Barosu üyelerine polis izin vermedi 0 İstanbul Barosu üyelerinin İstiklal Caddesi'nde Diyarbakır'daki saldırıyı protesto etmek için yürüyüş düzenledi. İzinsiz eyleme polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.
Diyarbakır'da yaşanan saldırıyı protesto etmek isteyen İstanbul Barosu üyeleri İstiklal Caddesi'nden Galatasaray'a yürümek istedi. Yürüyüşe izin vermeyen polis, gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Grup üyeleri müdahalenin arından ara sokaklara dağıldı. İstiklal Caddesi'nde gerginlik sürüyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Edebiyat Fakültesi, Babalı Uzunkum plajı, cuma namazı zamanı izmir, organize suçlarla mücadele istihbaratı, arda turan şuan hangi takımda, ciklet yunuslar ne zaman çiftleşir, sivas emniyet müdürlüğü yüksek öğrenim öğrenci yurdu sonuçları, güney afrika üniversiteleri, fırtına evi, zonguldak teknosa, viranşehir aşiretleri, fazlı kılıç mustafa sarıgül, kasımpaşa maçını dinle, batman gercüş, çayyolu ayten gökçer sahnesi, yeşil vadi konut satışları, venezuela ülke telefon kodu,