Perşembe28.03.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
26 Kasım 2015 - 22:36:45

Beşiktaş-Skenderbeu Maçı sonucu

Skenderbeu Teknik Direktörü Mirel Josa, "Eğer beraberlik golü gelmiş olsaydı, maç farklı bir kimliğe bürünecekti. Doğal olarak da Beşiktaş favoriydi. Beşiktaş'ın Türkiye'de şampiyon olmasını dilerim" dedi.
Beşiktaş-Skenderbeu Maçı sonucu 0 Skenderbeu Teknik Direktörü Mirel Josa, "Eğer beraberlik golü gelmiş olsaydı, maç farklı bir kimliğe bürünecekti. Doğal olarak da Beşiktaş favoriydi. Beşiktaş'ın Türkiye'de şampiyon olmasını dilerim" dedi.
UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında Beşiktaş, Arnavutluk ekibi Skenderbeu'yu 2-0'lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Arnavutluk ekibinin Teknik Direktörü Mirel Josa müsabakayı değerlendirdi.

"ÇOK İYİ BİR SONUÇ ALABİLİRDİK"
Mirel Josa, Beşiktaş'ı almış olduğu galibiyetten dolayı tebrik ettiklerini belirterek, "İki kere kalemizde atak görebildik. Bir kere geriye pas sebebiyle, bir kere de Beşiktaş'ın ayağından. İkinci ise gelen golden maalesef kendi defansif önlemleri almadığımız için geldi. Hem Salihi, hem Olayinka hem de Latifi'yle sağ kanattan yüklenip çok iyi bir sonuç alabilirdik. Beşiktaş ikinci yarıda müdafaa açısından daha dikkatli olması gerekiyordu. Daha fazla atak oynayan takım da bizim olmamız gerekiyordu. Biz forvet hattındaki yaptığımız atakları daha iyi organize edip, defansımızın da kanat oyuncuları daha dikkatli olması gerekiyordu" diye konuştu.

"BU MAÇTA DAHA RAHAT OYNADIK"
Beşiktaş'ın kaliteli ve hızlı oyunculara sahip olduğunu ifade eden Josa, "Biz tam beraberlik golünü ararken, Beşiktaş ikinci golü buldu ve maçın sonucunu ilan etti. Elbasan'daki oynadığımız ilk maçta yine yenilmemize rağmen o maçta daha çok fırsatlar vermiştik. Bu maçta daha rahat oynadık, daha iyiydik. Ama çok önemli noktalarda daha iyi olmamız gerekiyordu, özellikle paslaşmalarda. Maalesef Beşiktaş bizim forvetlerimizi markaj altına aldı ve ikinci yarıda Latifi çok rahatlıkla beraberliği yakalamış olabilirdik. Eğer beraberlik golü gelmiş olsaydı, maç farklı bir kimliğe bürünecekti. Doğal olarak da Beşiktaş favoriydi. Beşiktaş'ın Türkiye'de şampiyon olmasını dilerim" açıklamasını yaptı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Metin Tekin, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı, istanbul kemerburgaz üniversitesi inşaat mühendisliği taban puanı, balyoz ıckı, sarıyer hakem heyeti, viranşehir radyo dinle, inegöl bursa arası, kardemir karabükspor stad projesi, ahmet özhan şimdi uzaklardasın, organize sanayi bölgesi dilekçe örneği, 10 emir nerede geldi, sağlık bakanlığı ve bağlı kuruluşları imza yetkileri yönergesi, fidan can, ahmet ümit ninattanın bileziği, cuma namazı ısparta, yemen başkenti, ekonomi bakanlığı bilgi edinme,