Cuma29.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
03 Temmuz 2015 - 12:19:53

Beşiktaş-Kadıköy vapurundan denize atladı

Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi'nden yolcu alan Beşiktaş-Kadıköy vapuruna binen bir kişi, vapur iskeleden açıldıktan yaklaşık 500 metre sonra denize atladı. Şahsı bulmak için çalışma başlatıldı.
Beşiktaş-Kadıköy vapurundan denize atladı 0 Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi'nden yolcu alan Beşiktaş-Kadıköy vapuruna binen bir kişi, vapur iskeleden açıldıktan yaklaşık 500 metre sonra denize atladı. Şahsı bulmak için çalışma başlatıldı.
Olay saat 12.30 sıralarında Beşiktaş- Kadıköy arasında yolcu taşıyan vapurda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi'nden yolcu alan Beşiktaş- Kadıköy vapuruna binen bir kişi vapur iskeleden açıldıktan yaklaşık 500 metre sonra denizin ortasında suya atladı. Vapurdan bir kişinin suya atladığını gören vatandaşlar hemen vapur görevlilerine haber verdi. Şahsın atladığı yere deniz polis ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı arama- kurtarma ekibi sevk edildi. Deniz polis ile Sahil Güvenlik Komutanlığı şahsı bulmak için çalışma başlattı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Vezirhanspor, Mustafa Sarıgül, sanatçı havin, haldun dormen doğum günü, diyarbakır büyükşehir belediyesi vikipedi, nemlendirici jel krem, odunpazarı belediyesi hasan polatkan kültür merkezi, haliç veteriner kliniği, nizip yunus emre anadolu imam hatip lisesi, takvim yıllık, karşıyaka ucuz otel, yıldız özkan, salih çelik kavak, ersan ilyasova sayı rekoru, kemerburgaz üniversitesi taban puanları, sırbistan çalışan nakliye firmaları, internet sitesi kurma ve para kazanma,